ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιβεβαιώνει το newpost ο Τάκης Μπαλτάκος: «Ή περνάνε όλα ή εκλογές»

Δημοσίευση 19 Ιουλίου 2013, 12:03 / Ανανεώθηκε 19 Ιουλίου 2013, 13:14
Επιβεβαιώνει το newpost ο Τάκης Μπαλτάκος: «Ή περνάνε όλα ή εκλογές»
Facebook Twitter Whatsapp

«Δεν υπάρχει περίπτωση οπισθοδρόμησης και οπισθοχώρησης. Εάν κάποιο νομοσχέδιο, που είναι κρίσιμο και καίριο, όπως το προχθεσινό, δεν ψηφιστεί, την επόμενη κιόλας μέρα το πρωί θα προκηρυχθούν εκλογές» δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Δεν υπάρχει περίπτωση οπισθοδρόμησης και οπισθοχώρησης. Εάν κάποιο νομοσχέδιο, που είναι κρίσιμο και καίριο, όπως το προχθεσινό, δεν ψηφιστεί, την επόμενη κιόλας μέρα το πρωί θα προκηρυχθούν εκλογές» δήλωσε σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, Τάκης Μπαλτάκος.

«Είτε είναι Αύγουστος είτε Χριστούγεννα, αμέσως θα προκηρυχθούν εκλογές... Γι' αυτό και ξαναλέω: να μην παίζει κάποιος με την αποφασιστικότητα του κ. Σαμαρά. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνει πίσω» πρόσθεσε ο κ. Μπαλτάκος.

Στην ερώτηση εάν υπήρχε κίνδυνος να καταψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο και γι΄αυτό προειδoποίησε με εκλογές, όπως είχε αναφέρει το newpost σε δημοσίευμά του, απάντησε: «Δεν νομίζω. Υπήρχαν διάφορες φωνές που ακούγονταν, έγιναν κάποιες παρεμβάσεις στο κείμενο, από αυτά που έλεγαν βουλευτές και ήταν σωστά και ψηφίστηκαν τελικά.

Αλλά εκείνοι που έλεγαν ότι δεν ψηφίζουν το ένα ή το άλλο, θα έπρεπε να ξέρουν -και γι' αυτό είπα αυτή τη φράση, όχι μόνο στους δημοσιογράφους, αλλά και ευρύτερα- ότι αν δεν ψηφίσουν, την επόμενη μέρα θα προκηρυχθούν εκλογές. Χωρίς δεύτερη κουβέντα».

Το newpost από νωρίς το πρωί είχε αποκαλύψει την αγωνία που υπήρχε έως την τελευταία στιγμή της ψηφοφορίας, με ενδεικτική τη φράση του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, ο οποίος είπε σε δημοσιογράφους: «η ψηφίζουν ή πάμε σε εκλογές τον Αύγουστο».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις