ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο σχεδιασμός της Κουμουνδούρου μετά τις εσωκομματικές διεργασίες

Δημοσίευση 22 Ιουλίου 2013, 13:41 / Ανανεώθηκε 22 Ιουλίου 2013, 13:41
Ο σχεδιασμός της Κουμουνδούρου μετά τις εσωκομματικές διεργασίες
Facebook Twitter Whatsapp

Έχοντας ολοκληρώσει όλες τις εσωκομματικές διεργασίες  τα στελέχη ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζονται πλέον για μια κατά μέτωπο επίθεση εναντίον της κυβέρνησης. 

Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλάκης

Έχοντας ολοκληρώσει όλες τις εσωκομματικές διεργασίες τα στελέχη ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζονται πλέον για μια κατά μέτωπο επίθεση εναντίον της κυβέρνησης.

Όπως λένε το επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονο αφού μαζί με τις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων έρχονται και μαζικές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, ενώ την ίδια στιγμή θα καταφθάσουν σε όλους και οι δυσβάστακτες φορολογικές απαιτήσεις.

«Μπαίνουμε σε ένα πολύ δύσκολο διάστημα» επισημαίνουν τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης οπού όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει τσουνάμι αντιδράσεων.

Παρόλα αυτά οι κυβερνητικοί εταίροι αντί να βρουν τρόπους που θα αντιμετωπίσουν την ανεργία και τις δύσκολες καταστάσεις που απορρέουν από αυτή το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να στοχοποιήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ για ότι συμβαίνει στην χώρα . Ήταν τουλάχιστον φαιδρό το γεγονός ότι για την επίθεση στον υπουργό Υγείας και πάλι επιλέχθηκε να στοχοποιηθεί το κόμμα μας αντί να ασχοληθούν με την ουσία του θέματος που είναι το τι θα γίνει με το θέμα της υγείας το επόμενο διάστημα».

Τα στελέχη της Κουμουνδούρου προβλέπουν ότι μέσα στο καλοκαίρι αλλά και το φθινόπωρο η κατάσταση θα πάρει απρόβλεπτη τροπή αφού πλέον και το όποιο επίδομα έπαιρναν οι άνεργοι- της περασμένης χρονιάς -  από το ταμείο τελειώνει χωρίς να υπάρχει καμία ελπίδα για ανεύρεση εργασίας.   

Το γεγονός δε ότι οι περισσότερες οικογένειες θα περάσουν το καλοκαίρι στα σπίτια τους μετά από ένα δύσκολο χειμώνα και από ένα απρόβλεπτο φθινόπωρο θεωρούν ότι θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη ήδη άσχημη κατάσταση.

«Όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ανάπτυξη γιατί στην πραγματικότητα όλες οι κινήσεις που προτείνουν οι δανειστές μας και υλοποιούν οι κυβερνητικοί εταίροι είναι υφεσιακού χαρακτήρα λένε οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα. Άλλωστε όλες οι έρευνες δείχνουν ότι η ύφεση θα βαθύνει και άλλο ενώ η ανεργία θα φτάσει το 28%».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις