ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντολή Σαμαρά για επιτάχυνση των διαδικασιών στο Δημόσιο

Δημοσίευση 23 Ιουλίου 2013, 12:28 / Ανανεώθηκε 23 Ιουλίου 2013, 12:34
Εντολή Σαμαρά για επιτάχυνση των διαδικασιών στο Δημόσιο
Facebook Twitter Whatsapp

Σαφείς οδηγίες για επιτάχυνση του μεταρρυθμιστικού έργου έδωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στους υπουργούς που μετείχαν σήμερα στη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σαφείς εντολές για την επιτάχυνση του μεταρρυθμιστικού έργου και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων σχετικά με την κινητικότητα στο Δημόσιο, έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς στους υπουργούς του.

Στη σύσκεψη του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, παρουσία του αντιπροέδρου Ευ. Βενιζέλου και των υπουργών Οικονομικών Ιω. Στουρνάρα, Εσωτερικών Ιω. Μιχελάκη, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυρ. Μητσοτάκη, Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου, Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη και Υγείας Αδ. Γεωργιάδη, εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η κυβέρνηση με στόχο να μην υπάρξουν αποκλίσεις.

Σε δήλωσή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε πως δόθηκαν κατευθύνσεις για επιτάχυνση του μεταρρυθμιστικού έργου της κυβέρνησης, όσον αφορά και στα ποιοτικά και στα ποσοτικά στοιχεία.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Οικονμικών, Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε ότι θα τηρηθούν οι προθεσμίες και πως δεν θα υπάρξουν προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση αποφασίστηκε να μην υπάρξουν οριζόντιες περικοπές και να διερευνηθεί το ενδεχόμενο αλλαγών μέσα σε υπουργεία και κυρίως στο υπουργείο Παιδείας.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr