ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΜΑΡ: Επιβεβαιώνεται ο κ. Μανιτάκης

Δημοσίευση 23 Ιουλίου 2013, 14:45 / Ανανεώθηκε 23 Ιουλίου 2013, 14:45
ΔΗΜΑΡ: Επιβεβαιώνεται ο κ. Μανιτάκης
Facebook Twitter Whatsapp

Για «επιβεβαίωση της επιχειρηματολογίας του κ. Μανιτάκη» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ με αφορμή τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ο ρόλος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, «είναι να εκπληρώσει τις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας αλλά και να προχωρήσει στην υπέρβασή τους με αξιοκρατία και δικαιοσύνη».

Για «επιβεβαίωση της επιχειρηματολογίας του κ. Μανιτάκη» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ με αφορμή τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ο ρόλος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, «είναι να εκπληρώσει τις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας αλλά και να προχωρήσει στην υπέρβασή τους με αξιοκρατία και δικαιοσύνη».

Σύμφωνα με τη ΔΗΜΑΡ, η παραδοχή του κ. Μητσοτάκη ότι ο ρόλος του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι συντονιστικός και εποπτικός και ότι η επιτυχία των σχετικών προγραμμάτων εξαρτάται από την συμβολή των υπολοίπων υπουργών, «επιβεβαιώνει πλήρως την επιχειρηματολογία του κ. Μανιτάκη σε σχέση με την πορεία του  προγράμματος  κινητικότητας όσο βρισκόταν στη θέση του Υπουργού».

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr