ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ορισμένα ΜΜΕ ανακάλυψαν διαφοροποίηση Παπαδημούλη»

Δημοσίευση 31 Ιουλίου 2013, 07:27 / Ανανεώθηκε 31 Ιουλίου 2013, 07:27
«Ορισμένα ΜΜΕ ανακάλυψαν διαφοροποίηση Παπαδημούλη»
Facebook Twitter Whatsapp

Μερίδα του Τύπου που δημιουργεί την εντύπωση ότι υπάρχει διάσταση απόψεων ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης  Αλέξη Τσίπρα κατηγόρησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλάκης

Μερίδα του Τύπου που δημιουργεί την εντύπωση ότι υπάρχει διάσταση απόψεων ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα κατηγόρησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Ορισμένα ΜΜΕ που δεν είναι ιδιαιτέρως φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν, να βρουν μια διαφοροποίηση από τη συλλογική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης και συνέχισε «για μια ακόμη φορά πέφτουν έξω.

Παραπέμπω σε όσα είπε πολύ πρόσφατα, στις αρχές Ιουλίου ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη Δραπετσώνα και παρουσιάζοντας το πρόγραμμά μας για την καταπολέμηση της φτώχειας και την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει, ωριμάζει, μεγαλώνει, ακριβώς γιατί παίρνει αποστάσεις από το παρελθόν της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που έταζαν λαγούς με πετραχήλια προεκλογικά και έκαναν τα εντελώς ανάποδα μετεκλογικά.

Ο στόχος μας είναι να βάλουμε ένα φρένο στον κατήφορο των Μνημονίων και ν’ αρχίσουμε βήμα-βήμα και με τον ταχύτερο δυνατό ρυθμό να υλοποιούμε την προσπάθεια μείωσης της ανεργίας, ανάπτυξης, διόρθωσης αδικιών, στήριξης του μισθού και της σύνταξης, πάντα με γνώμονα τους πιο αδύνατους.

Επί λέξει, τα ίδια είπε και ο Αλ.Τσίπρας, στις αρχές Ιουλίου, κι αυτή είναι η συλλογική μας θέση. Ποτέ δεν υποσχεθήκαμε ότι θα πατήσουμε ένα κουμπί και οι μισθοί, οι συντάξεις, οι κοινωνικές παροχές θα βρεθούν εκεί που ήταν το 2008 ή το 2009. Είμαστε αριστεροί, όχι δημαγωγοί και τσαρλατάνοι».

 Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε  και στο θέμα των δημοσίων υπαλλήλων διευκρινίζοντας ότι « Αν απολυθούν κάποιοι επίορκοι για παράδειγμα, η δική μας δέσμευση δεν είναι να τους επαναπροσλάβουμε. Εννοείται ασφαλώς ότι θα έπρεπε να είχαν απολυθεί χθες.

Όπου πάλι υπάρχουν αποφάσεις άδικες, αναξιοκρατικές και αντισυνταγματικές, φυσικά θα επανορθώσουμε τις αδικίες. 

Σε ότι αφορά τα χιλιάδες ρουσφέτια προσλήψεων στο Δημόσιο του κ. Σαμαρά ή της οικογένειας Μητσοτάκη, αν αυτά μπορούσαν να ελεγχθούν, τότε θα είχαμε λύσει το πρόβλημα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο επικεφαλής του αρμόδιου υπουργείου και ο κ.Σαμαράς ο πρωθυπουργός. Αν οι ίδιοι μας είχαν απαλλάξει από τα ρουσφέτια τους, δεν θα την «πλήρωναν» οι δημοτικοί αστυνομικοί, οι σχολικοί φύλακες και οι εκπαιδευτικοί».

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr