ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουκουλόπουλος: Πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν περνά από τη Βουλή

Δημοσίευση 31 Ιουλίου 2013, 22:15 / Ανανεώθηκε 31 Ιουλίου 2013, 23:29
Κουκουλόπουλος: Πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν περνά από τη Βουλή
Facebook Twitter Whatsapp

Αιχμές για υπουργούς και κυβερνητικούς παράγοντες άφησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Π. Κουκουλόπουλος μιλώντας στο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα.

Αιχμές για υπουργούς και κυβερνητικούς παράγοντες άφησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας στο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα.

Ο κ. Κουκουλόπουλος έκανε λόγο για κυβερνητικές αστοχίες που βαραίνουν το πολιτικό κλίμα και πρόσθεσε:

«Η κινητικότητα θυμίζει έντονα το παιχνίδι ραντεβού στα τυφλά. Μόνο που αντί να υπάρχει κάτι ευχάριστο πίσω από το παραβάν βρίσκεται το απολυτήριο».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια, «φωτογραφίζοντας» τον γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκο, για την πρόσφατη δήλωσή του ότι «εάν δεν ψηφιστεί το πολινομοσχέδιο πάμε σε εκλογές» έκανε λόγο για «απαράδεκτους λεονταρισμούς».

«Το πολιτικό κλίμα βαραίνει και από "απαράδεκτους λεονταρισμούς" που μιλάνε για εκλογές και που εκπορεύονται από πολιτικά πρόσωπα», τα οποία όπως είπε, «ο θεσμικός τους ρόλος θα έπρεπε τουλάχιστον να τα περιορίσει».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ άφησε αιχμές κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, και έκανε λόγο για «ξεκούραστους τεχνοκράτες» τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να κατανοήσουν οι ξεκούραστοι τεχνοκράτες ότι κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν θα γίνει αποδεκτός από αυτή την Βουλή».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις