ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρχιμακης: Απαράδεκτη ομπρέλα προστασίας στο παράνομο και βρώμικο χρήμα

Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου 2013, 09:06 / Ανανεώθηκε 25 Σεπτεμβρίου 2013, 09:43
Καρχιμακης: Απαράδεκτη ομπρέλα προστασίας στο παράνομο και βρώμικο χρήμα
Facebook Twitter Whatsapp

Την τροπολογία η οποία απαλλάσσει από πόθεν έσχες όλους όσοι αγοράζουν μετοχές εφοπλιστών σχολιάζει ο Μιχάλης Καρχιμάκης. 

Την τροπολογία η οποία απαλλάσσει από πόθεν έσχες όλους όσοι αγοράζουν μετοχές εφοπλιστικών εταιριών σχολιάζει με δήλωσή του ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Αναλυτικά γράφει:

«Η απαράδεκτη, μεθόδευση που θέλει να απαλλάξει όσους υποχρεούνται να υποβάλλουν πόθεν έσχες (πολιτικοί, εκδότες, καναλάρχες ,τραπεζίτες, δικαστές ,κ.λ.π) από την υποχρέωση να δηλώνουν, μετοχές ναυτιλιακών εταιρειών που έχουν στην κατοχή τους, πρέπει να μας βρει όλους απέναντι ,και σε ένα κοινό μέτωπο στην επιχειρούμενη πιθανή νομιμοποίηση ξεπλύματος παράνομου και βρώμικου χρήματος, αλλά και στην διοχέτευση και συσσώρευση από κάθε πηγή αδήλωτου πλούτου προς τους φτωχούληδες εφοπλιστές.

Σε ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.

Αντίδραση λοιπόν από τον καθένα μας στην «ομπρέλα προστασίας» και ανοχής στην αδιαφάνεια και στο ξέπλυμα αδιευκρίνιστου, αδήλωτου και παράνομου χρήματος.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να αποδεχτούν μια τέτοια ενέργεια της κυβέρνησης που το πρωθυπουργικό γραφείο με μέλη της κυβέρνησης μεθοδεύει ,σε μια περίοδο που δοκιμάζεται η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr