ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Το success story της κυβέρνησης στην υγεία εξελίσσεται σε «Βατερλό»

Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου 2013, 14:57 / Ανανεώθηκε 25 Σεπτεμβρίου 2013, 14:57
ΣΥΡΙΖΑ: Το success story της κυβέρνησης στην υγεία εξελίσσεται σε «Βατερλό»
Facebook Twitter Whatsapp

«Η μνημονιακή καταιγίδα στο χώρο της Υγείας γίνεται όλο και πιο ανθυγιεινή για τον ελληνικό λαό» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η μνημονιακή καταιγίδα στο χώρο της Υγείας γίνεται όλο και πιο ανθυγιεινή για τον ελληνικό λαό» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.
 
«Ο πάντα πρόθυμος και με υπερβάλλοντα μνημονιακό ζήλο κ. Γεωργιάδης λειτουργώντας ως εγκάθετος της τρόικας επιβεβαιώνει καθημερινά την αναξιοπιστία του και είναι πλέον αρκετά προβλέψιμος αλλά και επικίνδυνος. Το νέο χαράτσι των 25 ευρώ από τον Ιανουάριο του 2014 για κάθε νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία αποτελεί γεγονός, πάρα τα περί αντιθέτου του λεγόμενα του κ. Γεωργιάδη μόλις πριν ένα μήνα αλλά και του προκατόχου του στο Υπουργείο Υγείας κ. Λυκουρέντζου, ότι δεν θα χρειαστεί να εφαρμοστεί» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
 
«Φαίνεται πως τα στοιχεία που δείχνουν τους Έλληνες πολίτες εν μέσω κρίσης να πληρώνουν από την τσέπη τους τα περισσότερα χρήματα για δαπάνες υγείας σε σχέση με τους πολίτες των άλλων χωρών μελών του ΟΟΣΑ, καθώς και τα εκατομμύρια των ανασφαλίστων συμπολιτών μας που δεν έχουν πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας, δεν είναι αρκετά για να καταδείξουν στους τοκογλύφους δανειστές και τη μνημονιακή συγκυβέρνηση το μέγεθος της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα» αναφέρει.
 
Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «για μια ακόμη φορά και με κυνικό τρόπο επιλέγεται στο λάθος «μίγμα» και στη λάθος «συνταγή» τα θύματα να είναι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού που στενάζει από τα βάρβαρα μέτρα και όχι αυτοί που πλουτίζουν και φοροδιαφεύγουν. Τελικά το success story της κυβέρνησης στην υγεία εξελίσσεται σε “Βατερλό“!»

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr