ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΕΛ.ΑΣ. «διαψεύδει» τον Κεδίκογλου

Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου 2013, 11:51 / Ανανεώθηκε 27 Σεπτεμβρίου 2013, 17:15
Η ΕΛ.ΑΣ. «διαψεύδει» τον Κεδίκογλου
Facebook Twitter Whatsapp

Μπορεί νωρίς το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, να προέβη σε δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 σχετικά με απόπειρα επίθεσης κρανοφόρων στο σπίτι του αδερφού του επισημαίνοντας ότι άγνωστοι προσπάθησαν να προκαλέσουν ζημιές στο σπίτι του αδελφού του λίγη ώρα μετά την επίθεση στο «Πρώτο Θέμα». Στο πλαίσιο αυτό καταδίκασε κάθε μορφή βίας από όπου και εάν προέρχεται.

Μπορεί νωρίς το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, να προέβη σε δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 σχετικά με απόπειρα επίθεσης κρανοφόρων στο σπίτι του αδερφού του επισημαίνοντας ότι άγνωστοι προσπάθησαν να προκαλέσουν ζημιές στο σπίτι του αδελφού του λίγη ώρα μετά την επίθεση στο «Πρώτο Θέμα», ωστόσο η Αστυνομία δεν ανακοίνωσε καμία σχετική πληροφορία. 
 
Πιο συγκεκριμένα, μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου και δίχως να υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, το γραφείο Τύπου της ΓΑΔΑ έγινε αποδέκτης πολλών τηλεφωνημάτων από αρμόδιους συντάκτες για περισσότερες λεπτομέρειες. Η ΕΛ.ΑΣ. όμως αναφέρει κατηγορηματικά ότι δεν καταγράφηκε περιστατικό απόπειρας επίθεσης στην οικία του αδερφού του κ. Κεδίκογλου, αλλά πραγματοποιήθηκαν έξι προσαγωγές στο πλαίσιο ερευνών στην περιοχή όπου εντοπίστηκε ομάδα ατόμων να κινείται ύποπτα. Μάλιστα, η ΓΑΔΑ, δεν επιβεβαιώνει ούτε συμπλοκή αστυνομικών που φρουρούν την οικία με άτομα, ούτε την απόπειρα να προκληθούν ζημιές στο σπίτι, όπως δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου. 
 
Συνεπώς, εύλογα ερωτήματα εγείρονται για το πως ενημερώθηκε για το εν λόγω περιστατικό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και που οφείλεται η... διάσταση απόψεων.
 
ΑΝ. ΓΑΛ.
 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr