ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκαταλείπουν το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου

Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου 2013, 07:11 / Ανανεώθηκε 21 Οκτωβρίου 2013, 13:03
Εγκαταλείπουν το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου
Facebook Twitter Whatsapp

Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε ουσιαστικά να παραδώσει το ΠΑΣΟΚ στον Ευάγγελο Βενιζέλο μια μεγάλη ομάδα, στελεχών που βρίσκονταν κοντά στον πρώην πρωθυπουργό, κατάλαβαν πως το τέλος για εκείνους στο ΠΑΣΟΚ πλησίαζε. 

Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου

Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε ουσιαστικά να παραδώσει το ΠΑΣΟΚ στον Ευάγγελο Βενιζέλο μια μεγάλη ομάδα, στελεχών που βρίσκονταν κοντά στον πρώην πρωθυπουργό, κατάλαβαν πως το τέλος για εκείνους στο ΠΑΣΟΚ πλησίαζε.

Αμέσως μετά ήρθαν οι διπλές εκλογές όπου το ΠΑΣΟΚ έχασε πάνω από τον 1/3 των δυνάμεων του με αποτέλεσμα πολλοί, έως τότε βουλευτές, να μην επανεκλεγούν.

Οι περισσότεροι αποτραβήχτηκαν από τα κοινά, όσοι έμειναν στο κόμμα δυσφορούσαν καθώς δεν μπορούσαν να αντιληφθούν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρόεδρο τον Παπανδρέου.

Τώρα πολλοί ψάχνουν «στέγη». Με τον Βενιζέλο δεν μπορούν να συνεργαστούν, δεν τους θέλει και δεν τον θέλουν. Αφού περίμεναν κάποιο χρονικό διάστημα να δουν που θα το πάει ο Βενιζέλος αποφάσισαν κάποιοι να φύγουν.

Ήδη στη ΔΗΜΑΡ βρίσκεται ο Θανάσης Οικονόμου, πρώην βουλευτής Ιωαννίνων με το ΠΑΣΟΚ. Στη ΔΗΜΑΡ ο κ. Οικονόμου αισθάνεται καλύτερα καθώς με το σύστημα Βενιζέλου δεν μπορεί να συνεργαστεί.

Εκεί φαίνεται ότι θα καταλήξει και ο πρώην υπουργός Πάνος Μπεγλίτης, ο οποίος έκανε υπομονή να δει αν θα τον αξιοποιήσει κάπου ο Βενιζέλος. Η Χαριλάου Τρικούπη δεν ανταποκρίθηκε οπότε ο κος Μπεγλίτης φαίνεται πως και εκείνος πάει ΔΗΜΑΡ.

Εκεί ακούγεται ότι θα πάει και ο Μάρκος Μπόλαρης ανεξάρτητος σήμερα βουλευτής.

Συνεργασία θα γίνει και με τον Χάρη Καστανίδη ενώ οι διαθέσεις είχαν διαφανεί και από την παρ ολίγον  μεταγραφή του Γιώργου Πεταλωτή στη ΔΗΜΑΡ. Αυτή η μεταγραφή «χάλασε» αλλά έδειξε πιο είναι το κλίμα ανάμεσα στους Παπανδρεικούς.

Και οι προσχωρήσεις στη ΔΗΜΑΡ,από Παπανδρεικούς, θα συνεχιστούν όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες. 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr