ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ασημακοπούλου: Ντροπή, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να προλογίζει βιβλίο τρομοκράτη

Δημοσίευση 5 Μαρτίου 2014, 15:54 / Ανανεώθηκε 5 Μαρτίου 2014, 15:25
Ασημακοπούλου: Ντροπή, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να προλογίζει βιβλίο τρομοκράτη
Facebook Twitter Whatsapp

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, σχολιάζοντας το γεγονός ότι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των ιδρυτών της συνιστώσας «ΡΟΖΑ» Νίκος Γιαννόπουλος προλογίζει το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, σχολιάζοντας το γεγονός ότι το στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εκ των ιδρυτών της συνιστώσας «ΡΟΖΑ» Νίκος Γιαννόπουλος προλογίζει το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Είναι ντροπή για την δημοκρατία το γεγονός ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προλογίζει το βιβλίο του τρομοκράτη, κατά συρροή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα “ξεπλένοντας” τον ίδιο και τις πράξεις του» τόνισε η κυρία Ασημακοπούλου.

«Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται ως υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Ε. και κατέχει τον θεσμικό ρόλο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία, συνεργασία του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης με συμπαθούντες την τρομοκρατία, δεν νοείται. Γιατί -εκτός των άλλων- διασύρεται η χώρα μας διεθνώς» σημειώνει, προσθέτοντας: 

«Άμεσα περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει και να απομακρύνει τον κ. Γιαννόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματός του που αποδεδειγμένα έχουν τοποθετηθεί υπέρ των δολοφόνων της 17 Ν. Ας σεβαστούν τουλάχιστον εμπράκτως, το αίμα των θυμάτων…».