ΠΟΛΙΤΙΚΗ

KKE: Ο πραγματικός στόχος της επίσκεψης Γκάουκ είναι η προώθηση συμφερόντων

Δημοσίευση 6 Μαρτίου 2014, 13:35 / Ανανεώθηκε 6 Μαρτίου 2014, 13:35
KKE: Ο πραγματικός στόχος της επίσκεψης Γκάουκ είναι η προώθηση συμφερόντων
Facebook Twitter Whatsapp

Αιχμές για την επίσκεψη του προέδρου της Γερμανίας, Γιοακίμ Γκάουκ αφήνει το ΚΚΕ τονίζοντας ότι πραγματικός της στόχος είναι η στήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής και η προώθηση των συμφερόντων των γερμανικών μονοπωλίων.

Αιχμές για την επίσκεψη του προέδρου της Γερμανίας, Γιοακίμ Γκάουκ αφήνει το ΚΚΕ τονίζοντας ότι πραγματικός της στόχος είναι η στήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής και η προώθηση των συμφερόντων των γερμανικών μονοπωλίων.

«Οι επισκέψεις του Γερμανού προέδρου σε μαρτυρικούς τόπους και οι φόροι τιμής στα θύματα των ναζιστικών θηριωδιών δε μπορούν να κρύψουν ούτε τον πραγματικό στόχο της επίσκεψης στην Ελλάδα, που είναι η στήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής και η προώθηση των συμφερόντων των γερμανικών μονοπωλίων, ούτε τη συνεχιζόμενη άρνηση της Γερμανίας σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο» τονίζει ο Περισσός. 

«Από αυτήν την άποψη το ΚΚΕ καταδικάζει τόσο την πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ, που έρχεται να στηρίξει ο γερμανός πρόεδρος, όσο και την κυβερνητική απόφαση να απαγορεύσει για πολλοστή φορά τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας» επισημαίνεται.