ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εφ όπλου λόγχης» το Πεντάγωνο

Δημοσίευση 10 Μαρτίου 2014, 13:50 / Ανανεώθηκε 10 Μαρτίου 2014, 13:16
«Εφ όπλου λόγχης» το Πεντάγωνο
Facebook Twitter Whatsapp

Ετοιμάζεται το Πεντάγωνο για τη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου  στην Αθήνα στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής μας επετείου.

Ετοιμάζεται το Πεντάγωνο για τη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου  στην Αθήνα στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής μας επετείου. 

Ήδη έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό και από τους τρεις κλάδους των Ενόπλων δυνάμεων για τη συμμετοχή τους σε αυτή.  Ακόμη δεν είναι γνωστό τι μαχητικά αεροσκάφη θα πετάξουν , εάν πετάξουν και τι μηχανοκίνητες μονάδες θα πάρουν μέρος. 

Τα πεζοπόρα τμήματα, πάντως, είναι δεδομένο ότι θα συμμετέχουν. Στο Πεντάγωνο  ελπίζουν να μην επαναληφθεί το φαινόμενο της γκρίνιας μεταξύ αυτών που θέλουν τις  μεγάλες στρατιωτικές παρελάσεις και εκεινών που τις μάχονται. 

Ένα είναι σίγουρο, ότι  θα είναι προσαρμοσμένη στα οικονομικά δεδομένα της χώρας και στην καλύτερη περίπτωση να μοιάζει με εκείνη που έγινε στη συμπρωτεύουσα την 28η Οκτωβρίου. Βέβαια εκεί  οι μονάδες με τα τεθωρακισμένα  ήταν κοντά στη Θεσσαλονίκη , οπότε συμμετείχαν στη στρατιωτική παρέλαση χωρίς μεγάλο κόστος. 

Γ.Κοκ.