ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και ξαφνικά στα Τρίκαλα όλοι έψαλαν τον εθνικό ύμνο μας! (φωτό)

Δημοσίευση 19 Ιουλίου 2014, 12:40 / Ανανεώθηκε 19 Ιουλίου 2014, 12:00
Και ξαφνικά στα Τρίκαλα όλοι έψαλαν τον εθνικό ύμνο μας! (φωτό)
Facebook Twitter Whatsapp
Μια ασυνήθιστη αντίδραση υπήρξε χτες από  όλο τον κόσμο που  είχε πάει να παρακολουθήσει την τελετή ορκωμοσίας των Μονίμων Λοχιών Τάξεως 2014 στην έδρα της Σχολής, στα Τρίκαλα. Ξαφνικά όλοι μαζί με μια στεντόρεια φωνή έψαλαν  τον  εθνικό μας ύμνο .
Σαν να είχε προηγηθεί συνεννόηση γι αυτό. 
Μια ασυνήθιστη αντίδραση υπήρξε χτες από  όλο τον κόσμο που  είχε πάει να παρακολουθήσει την τελετή ορκωμοσίας των Μονίμων Λοχιών Τάξεως 2014 στην έδρα της Σχολής, στα Τρίκαλα. Ξαφνικά όλοι μαζί με μια στεντόρεια φωνή έψαλαν τον εθνικό μας ύμνο.

 Σαν να είχε προηγηθεί συνεννόηση γι αυτό.

Οι ανώτατοι αξιωματικοί που παραβρίσκονταν μαζί με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας,  τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον αρχηγό ΓΕΣ  εντυπωσιάστηκαν από την απρόσμενη και ασυνήθιστη αυτή αντίδραση  του κόσμου.
 
Πολλοί είπαν ότι η ενέργεια αυτή είναι αποτέλεσμα της συναισθηματικής φόρτισης του κόσμου , ο οποίος  βιώνει δύσκολες στιγμές λόγω της κρίσης που έχει οδηγήσει σε  απόγνωση στον κόσμο που αναζητά  μέσα από το εθνικό φρόνημα να εμψυχωθεί και να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
 
Η μουσική που ακούγονταν από τη στρατιωτική μπάντα ήδη είχε προκαλέσει ψυχική φόρτιση και όταν ξεκίνησαν οι  Μόνιμοι Λοχίες να ψάλουν τον εθνικό ύμνο ,με μιας όλος ο κόσμος που ήταν εκεί τους ακολούθησε. Ο εθνικός ύμνος ακούστηκε σε όλη την ευρύτερη περιοχή!
 
Γ.Κοκ.