ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιχμές Βούλτεψη για Παπούλια: Μην ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο

Δημοσίευση 24 Ιουλίου 2014, 12:25 / Ανανεώθηκε 24 Ιουλίου 2014, 12:25
Αιχμές Βούλτεψη για Παπούλια: Μην ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο
Facebook Twitter Whatsapp

«Aυτό το οποίο υποχώρησε, με αφορμή και τη δήλωση του Προέδρου Δημοκρατίας, δεν είναι η Δημοκρατία, είναι η αντίληψή μας για τη Δημοκρατία» δήλωσε στον ΑΝΤ1 η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη αφήνοντας αιχμές για την δήλωση του κ. Παπούλια ότι έχουμε υποχώρηση της δημοκρατίας στην περίοδο της κρίσης.

«Aυτό το οποίο υποχώρησε, με αφορμή και τη δήλωση του Προέδρου Δημοκρατίας, δεν είναι η Δημοκρατία, είναι η αντίληψή μας για τη Δημοκρατία» δήλωσε στον ΑΝΤ1 η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη αφήνοντας αιχμές για την δήλωση του κ. Παπούλια ότι έχουμε υποχώρηση της δημοκρατίας στην περίοδο της κρίσης.

Όπως πρόσθεσε η κυρία Βούλτεψη, «φτάσαμε στο σημείο σήμερα να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο. Επειδή περάσαμε 40 χρόνια τεχνητής ευημερίας με δανεικά και πιστεύοντας ότι η Δημοκρατία είναι να διοριστούμε όλοι στο δημόσιο και να μην πληρώνουμε και φόρους, τώρα φτάσαμε στο σημείο να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο».

Η Σοφία Βούλτεψη σημείωσε ότι «χούντα δεν είναι να σου κόβουν το μισθό και τη σύνταξη, χούντα είναι να μην έχεις ελευθερία, να έχει καταργηθεί το κοινοβούλιο, βασανιστήρια, φυλακίσεις, εξορίες, ξερονήσια, απαγόρευση συναθροίσεων, απεργιών, διαδηλώσεων, και επειδή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σήμερα θα παραστεί στα κτίρια του πρώην ΕΑΤ- ΕΣΑ, εκεί όπου υπάρχουν τα κελιά των βασανιστηρίων και του αείμνηστου Σπύρου Μουστακλή, να καταλάβουμε επιτέλους όλοι ότι είναι άλλο πράγμα να κινδυνεύει μια χώρα από χρεοκοπία και να λαμβάνει μέτρα και άλλο πράγμα η Χούντα, διότι τότε δικαιολογούνται τα φαινόμενα της Χρυσής Αυγής».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος επεσήμανε και τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Τσίπρας είναι μαγική εικόνα, καθώς εμφανίζεται και εξαφανίζεται, όταν υπάρχουν θέματα. Δεν έχουμε αισθανθεί καμία πίεση ούτε μπορούμε να αισθανθούμε, γιατί ο κ. Τσίπρας αμφισβητείται μέσα στο ίδιο του το κόμμα».