ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Θεοδωράκη - Στουρνάρα

Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου 2014, 15:36 / Ανανεώθηκε 31 Οκτωβρίου 2014, 15:36
Συνάντηση Θεοδωράκη - Στουρνάρα
Facebook Twitter Whatsapp

Με τον διοικητική της Τράπεζας της Ελλάδος συναντήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Με τον διοικητική της Τράπεζας της Ελλάδος συναντήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Δεν μπορεί 4 χρόνια τώρα να προσθέτουμε φόρους, να αυξάνουμε φόρους και παράλληλα να συνεχίζουν οι τράπεζες να χρηματοδοτούν νεκρές εταιρείες που δεν προσφέρουν τίποτα στον ελληνικό λαό», δήλωσε εξερχόμενος από το γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα ο επικεφαλής του «Ποταμιού».

«Οι τράπεζες συνεχίζουν να χρηματοδοτούν εταιρείες που δεν προσφέρουν τίποτε στον Ελληνικό λαό. Ζητήσαμε τη βοήθειά τους. Ζητήσαμε δηλαδή τη βοήθεια της Τραπέζης της Ελλάδος και βέβαια το αίτημα αυτό πάει κυρίως προς τους πολιτικούς, προς την κυβέρνηση. Πρέπει να πάρει γρήγορα σημαντικές και γρήγορα αποφάσεις ώστε να μην υπάρχουν εταιρείες ζόμπι οι οποίες χρηματοδοτούνται από το τραπεζικό σύστημα δηλαδή από τον Ελληνικό λαό χωρίς να προσφέρουν τίποτε. Χωρίς να προσφέρουν κυριολεκτικά τίποτε. Θα επιμείνουμε σε αυτό, θα το αναδείξουμε γιατί το Ποτάμι δεν πιστεύει στην κοινωνία της αγοράς , πιστεύει στην κοινωνία με αγορές. Με αληθινές αγορές με ζωντανές αγορές» πρόσθεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από το «Ποτάμι» ο Θανάσης Σκόκος υπεύθυνος τομέα Οικονομίας, ο Ανδρέας Κούτρας υπεύθυνος τομέα Χρηματοπιστωτικού Συστήματος και η Οντίν Λιναρδάτου υπεύθυνη τομέα ΜΜΕ, ενώ από την Τράπεζα της Ελλάδος συμμετείχαν η κ. Βασιλική Ζάκκα Διευθύντρια Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας και ο Δημήτρης Μαλλιαρόπουλος Διευθυντής στη Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης και Μελετών.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr