ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρδούβελης: Ο κ. Ντάισελμπλουμ μίλησε μόνο για την επόμενη μέρα

Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου 2014, 15:48 / Ανανεώθηκε 5 Νοεμβρίου 2014, 15:48
Χαρδούβελης: Ο κ. Ντάισελμπλουμ μίλησε μόνο για την επόμενη μέρα
Facebook Twitter Whatsapp

«Όλοι έχουν κίνητρο να πάμε σε μία κατάσταση που όλοι είναι νικητές» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της Ελλάδας και όχι σε παράταση του προγράμματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Όλοι έχουν κίνητρο να πάμε σε μία κατάσταση που όλοι είναι νικητές» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της Ελλάδας και όχι σε παράταση του προγράμματος.

«Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία. Οι θέσεις μας είναι γνωστές» είπε για την τρόικα, μιλώντας σε δημοσιογράφους επισημαίνοντας ότι θα έρθει στην Αθήνα σύντομα, «κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα».

Για το σενάριο παράτασης του προγράμματος από τον Γερούν Ντάισελμπλουμ κ. Χαρδούβελης τόνισε ότι «αυτό που αναφέρθηκε δεν ήταν σωστό. Είχε στείλει στο κοινοβούλιό του κείμενο για το αντίθετο, για την επόμενη μέρα. Μου το ξεκαθάρισε ακριβώς στο τηλεφώνημα».

Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι «από την 1η Ιανουαρίου δεν υπάρχει ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Όλοι έχουν κίνητρο να πάμε σε μία κατάσταση που όλοι είναι νικητές. Έχουμε κι εμείς κίνητρα έχουν και οι άλλοι για κοινή λύση».

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr