ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καπερνάρος για την προεδρική εκλογή: «Τίποτα δεν έχει κλειδώσει»

Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου 2014, 12:41 / Ανανεώθηκε 8 Νοεμβρίου 2014, 12:41
Καπερνάρος για την προεδρική εκλογή: «Τίποτα δεν έχει κλειδώσει»
Facebook Twitter Whatsapp

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την προεδρική εκλογή άφησε ο Βασίλης Καπερνάρος, μιλώντας στον Real fm. Ο ανεξάρτητος βουλευτής, αν και αναφέρθηκε στην αρνητική θέση που έχει διατυπώσει για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, σημείωσε ότι «δεν έχει κλειδώσει τίποτα».

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την προεδρική εκλογή άφησε ο Βασίλης Καπερνάρος, μιλώντας στον Real fm. Αν και αναφέρθηκε στην αρνητική θέση που έχει διατυπώσει για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, σημείωσε ότι «δεν έχει κλειδώσει τίποτα».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ακολουθώ τη θέληση των ψηφοφόρων μου και τη συνείδησή μου. Η δική μου θέση είναι αρνητική και την έχω εκδηλώσει πρώτος από τον Σεπτέμβρη. Τώρα λέω ξανά όχι εγώ. Ως πολιτικός, ως βουλευτής, ως Έλλην πολίτης. Όμως δεν πρέπει να πάρω τη γνώμη των ψηφοφόρων μου; 

Το όχι, πάει στο ότι αποδοκιμάζω τις ενέργειες, τα αποτελέσματα και τις πράξεις της κυβέρνησης, σε σχέση με όσα έχουν αποφέρει στην πραγματικότητα για τον συνέλληνά μου».

Ωστόσο, ο ανεξάρτητος βουλευτής σημείωσε: «Είναι κλειδωμένο ότι θα ζούμε βιολογικά μέχρι τον Μάρτιο; Δεν είναι κλειδωμένο τίποτα. Όταν δεν είναι κλειδωμένη η ζωή, δεν είναι κλειδωμένο τίποτα». 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr