ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Ψαριανού στον Νίκο Κωνσταντόπουλο - «Οι 180 θα βρεθούν»

Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου 2014, 14:02 / Ανανεώθηκε 10 Νοεμβρίου 2014, 14:02
Επίθεση Ψαριανού στον Νίκο Κωνσταντόπουλο - «Οι 180 θα βρεθούν»
Facebook Twitter Whatsapp

Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του πρώην προέδρου του Συνασπισμού, Νίκου Κωνσταντόπουλου άφησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός, για το ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του πρώην προέδρου του Συνασπισμού, Νίκου Κωνσταντόπουλου άφησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός, για το ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι όσοι ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα έχουν πάρει και γι’ αυτό λέει και ο Τατσόπουλος ότι δεν θα ψηφίσει. Εγώ θα σας κάνω τη φοβερή αποκάλυψη ότι ο Τσίπρας δίνει περισσότερα! Δεν είναι πλάκα, ότι όσοι ψηφίζουν είναι δωσίλογοι και τα έχουν πάρει και οι άλλοι είναι ηλίθιοι και δεν τα έχουν πάρει… Ο ΣΥΡΙΖΑ τα λέει αυτά. Και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού» τόνισε χαρακτηριστικά στον Βήμα Fm ο κ. Ψαριανός.

Για τη δική του στάση αναφορικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είπε:

«Αν μου βάλουν τον Σαρτζετάκη, δεν θα ψηφίσω. Εννοείται πως το πρώτο (που θα σκεφτώ) θα είναι ποιος θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος. Εκλογές δεν με πειράζει να γίνουν, αλλά δεν θα δώσουν λύση στο πρόβλημα της χώρας. Οι πιθανολογούμενες εκλογές θα επιδεινώσουν την κατάσταση της χώρας, και πριν τις εκλογές και κατά τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Διότι όποιος βγει, δεν θα έχει κυβέρνηση. Ηδη είναι επιδεινωμένα τα πράγματα, με το που συζητάμε για εκλογές. Ηδη σου λένε οι άλλοι "τι να συμφωνήσουμε και με ποιους;" Σου λέει ότι μπορεί να γίνουν Βόρεια Κορέα αυτοί, με ποιους να συμφωνήσουμε; Με το που θα γίνουν εκλογές, θα βγουν οι Διαμαντόπουλοι στις Καστοριές, οι πασοκαρίες Καλφαγιάννηδες, Μπαλασόπουλοι και Φωτόπουλοι. Θα γίνει κόλαση! Αυτό το πράγμα, δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει».

O ανεξάρτητος βουλευτής ανέφερε ότι «το πρώτο λοιπόν είναι ο υποψήφιος και το δεύτερο η κατάσταση της χώρας. Αν έχουμε την άνεση να πάμε για εκλογές και να πάμε σε διάφορα νάζια και κόλπα, να το κάνουμε. 180 συνολικά πιστεύω ότι θα βρεθούν. Είναι το ίδιο δύσκολο να βρεθούν 181 όσο και 121. Ήταν ένας φίλος και παζάρευαν και έλεγαν «κάτσε να δούμε τι δίνει ο ένας και τι ο άλλος». Χυδαιότητα απόλυτη! Είναι μερικοί που σου λένε μήπως πάρουν και κάτι… Αφού βγαίνουν αυτοί οι τύποι και λένε αυτά τα πράγματα, δεν ντρέπονται; Στελέχη κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ! Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, με την παρουσία της κόρης του να λαμπρύνει το Κοινοβούλιο, δεν ντρέπεται να βγαίνει και να λέει ότι τα παίρνουν όσοι θα ψηφίσουν Πρόεδρο; Ελεος, δηλαδή! Μην κρίνουμε εξ ιδίων, μερικοί-μερικοί. Μην κρίνουμε εξ ιδίων! Δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα. Το λέω για κάποιους που κοιτάνε το από πού θα τα πάρουν…».

Για τη σχέση του με το «Ποτάμι» ο κ. Ψαριανός είπε χαρακτηριστικά ότι είναι «παραποτάμιος». «Είμαι στην επιτροπή διαλόγου του Ποταμιού, όπως και ο Τατσόπουλος και 80 τόσοι άνθρωποι. Δεν έχω ενταχθεί οργανωτικά στο Ποτάμι και δεν σκοπεύω να ενταχθώ μέχρι να δω τι θα γίνει με τη συγκρότηση του χώρου των προοδευτικών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων. Ο χώρος αυτός πρέπει να συγκροτηθεί. Το ξαναλέω, όμως: αν οι εκλογές γίνουν αύριο, εγώ θα ψηφίσω Ποτάμι» σημείωσε.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr