ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρβανιτόπουλος: Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα

Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου 2014, 16:50 / Ανανεώθηκε 10 Νοεμβρίου 2014, 16:50
Αρβανιτόπουλος: Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα
Facebook Twitter Whatsapp
Διακρίνει κόπωση στην κυβέρνηση ωστόσο τη θεωρεί αναμενόμενη μετά από δύο χρόνια δύσκολης διακυβέρνησης. 
 
 
Διακρίνει κόπωση στην κυβέρνηση ωστόσο τη θεωρεί αναμενόμενη μετά από δύο χρόνια δύσκολης διακυβέρνησης
 
Μιλώντας στον Realfm και στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος,  είπε πως η χώρα βρίσκεται σε σε κρίσιμη καμπή «στο μέσον της τετραετούς διαδρομής της κυβέρνησης». «Και αν δούμε πού είμασταν το 2012 και που σήμερα η κυβέρνηση έχει κάνει τεράστια βήματα», πρόσθεσε. 
 
Ο κ. Αρβανιτόπουλος αναγνώρισε πως οι πολίτες βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση αλλά όπως είπε «τα βήματα αυτά ήταν αναγκαία». 
 
Όπως είπε η χωρα έχει μπροστά της δύο κάβους: την τελευταία αξιολόγηση από την τρόικα και την συμφωνία για την επόμενη μέρα. Τόνισε μάλιστα πως αυτή η συμφωνία αποτελεί την απαρχή στην επιστροφή της κανονικότητας.  
 
Ο κ. Αρβανιτοπουλος διαβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα αλλά θα συνεχιστούν οι διαρθρωτικές αλλαγές και οι μεταρρυθμΊσεις. 
 
Αναφορικά με τα δημοσκοπικά ευρήματα είπε πως υπάρχει κόπωση για την κυβέρνηση αλλά δεν δείχνουν και καμία φοβερή δυναμική υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ
 
Τέλος αναφορικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε πως πρέπει να υπάρξει εκλογή επειδή «βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή και αν πάμε σε εκλογές μπορεί το αποτέλεσμα να μην δώσει περιβάλλον σταθερότητας». 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr