ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρακόπουλος: Ο λαϊκισμός υπονόμευσε τη Μεταπολίτευση

Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου 2014, 01:01 / Ανανεώθηκε 16 Νοεμβρίου 2014, 17:18
Χαρακόπουλος: Ο λαϊκισμός υπονόμευσε τη Μεταπολίτευση
Facebook Twitter Whatsapp

Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με αφορμή την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις.

 

Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με αφορμή την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις.

«Η Ελλάδα, 41 χρόνια μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και την αυθόρμητη και ηρωική στάση φοιτητών και πολιτών που, χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς, διατράνωσαν τη θέλησή τους για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, βρίσκεται ενώπιον νέων προκλήσεων.

Δυστυχώς, ο λαϊκισμός και οι ακραίες συμπεριφορές υπονόμευσαν τα επιτεύγματα που πετύχαμε μετά το 1974, τόσο ως προς τη λειτουργία της δημοκρατίας μας όσο και στο επίπεδο διαβίωσης.

Τώρα βασικός μας στόχος πρέπει να είναι η ανασυγκρότηση σε υγιείς βάσεις του αναπτυξιακού μας προτύπου και η αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της γεωπολιτικής θέση μας και του ανθρώπινου δυναμικού μας.

Τα βήματα που έχουμε διανύσει είναι ήδη πολλά και, χάριν στις θυσίες των πολιτών, καταγράφεται πλέον ανοδική στροφή.

Μένει, όμως, να γίνουν ακόμη πολλά, κυρίως στη δημιουργία θέσεων εργασίας και στην ανάπτυξη.

Επομένως, κάθε διολίσθηση στο λαϊκισμό και οπισθοδρόμηση στις παθογένειες της μεταπολίτευσης θα σημάνει την απαρχή νέων δεινών για όλους.

Κι αυτό οφείλουμε να μην επιτρέψουμε να συμβεί».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr