ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης την Τετάρτη ο Γιακουμάτος

Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου 2014, 22:01 / Ανανεώθηκε 17 Νοεμβρίου 2014, 13:03
Στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης την Τετάρτη ο Γιακουμάτος
Facebook Twitter Whatsapp

Την Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης ΑΕ θα επισκεφθεί ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Γεράσιμος Γιακουμάτος, την Τετάρτη.

Την Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης ΑΕ θα επισκεφθεί ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Γεράσιμος Γιακουμάτος, την Τετάρτη, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων της λαχαναγοράς και της κρεαταγοράς.

Παράλληλα, στο πλαίσιο εφαρμογής του πιλοτικού προγράμματος «Βάζω το Φρούτο στη Ζωή μου» που διοργανώνεται υπό την αιγίδα των υπουργείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και Παιδείας και Θρησκευμάτων και αποτελεί μια από τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της «ΚΑΘ ΑΕ» θα επισκεφτούν το 3ο και 5ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο στο Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης που έχουν επιλεγεί και μετέχουν στο πρόγραμμα.

Στόχος του προγράμματος «Βάζω Φρούτο στη Ζωή μου», στο οποίο μετέχουν 3.025 μαθητές και εκπαιδευτικοί σε 13 δημοτικά σχολεία σε 5 δήμους της Αττικής και Θεσσαλονίκης είναι να γνωρίσουν οι μαθητές την διατροφική αξία των φρούτων και να φέρει ακόμα πιο κοντά τα φρούτα της ελληνικής γης στην καθημερινότητα της οικογένειας.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr