ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας: Η σημερινή επέτειος μας καλεί σε επαγρύπνηση

Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου 2014, 18:56 / Ανανεώθηκε 17 Νοεμβρίου 2014, 18:56
Κουτσούμπας: Η σημερινή επέτειος μας καλεί σε επαγρύπνηση
Facebook Twitter Whatsapp

«Η σημερινή επέτειος του Πολυτεχνείου μας καλεί σε ακόμα μεγαλύτερη ετοιμότητα, επαγρύπνηση, κινητοποίηση και αγώνα δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας» κατά τη διάρκεια της πορείας για το Πολυτεχνείο. 

«Η σημερινή επέτειος του Πολυτεχνείου μας καλεί σε ακόμα μεγαλύτερη ετοιμότητα, επαγρύπνηση, κινητοποίηση και αγώνα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης, αλλά και των επικείμενων εξελίξεων στην περιοχή μας, γενικότερα σε όλη την Ευρώπη, στα Βαλκάνια, στην Αν. Μεσόγειο, στη Μ. Ανατολή», δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την διάρκεια της πορείας του Πολυτεχνείου.

 

«Ο λαός δεν πρέπει να προσδοκά τίποτα από τις κυβερνήσεις, από την τάξη που έχει την εξουσία. Λαϊκή κυριαρχία, κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, δεν διασφαλίζονται με τη συμμετοχή σε επιθετικούς οργανισμούς, σε συμμαχίες, όπως είναι η ΕΕ, όπως είναι το ΝΑΤΟ. Σαράντα ένα χρόνια τώρα, το μήνυμα είναι αυτό: Ενότητα, λαϊκή συμμαχία, εργατική – λαϊκή πάλη ενάντια στην τάξη που έχει την εξουσία, ενάντια στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ και στους αντιλαϊκούς πολεμικούς σχεδιασμούς τους στην περιοχή» σημειώσε ο γγ του ΚΚΕ.  

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr