ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχελάκης: Καταστροφή οι εκλογές αυτή την κρίσιμη στιγμή

Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου 2014, 14:29 / Ανανεώθηκε 18 Νοεμβρίου 2014, 14:42
Μιχελάκης: Καταστροφή οι εκλογές αυτή την κρίσιμη στιγμή
Facebook Twitter Whatsapp

«Εκλογές αυτή την ώρα, την κρίσιμη στιγμή που η χώρα πάει να κάνει το γύρισμα, που σιγά-σιγά με το σταγονόμετρο αρχίζει να δίνει, όχι αυτά που θα έπρεπε, αλλά αυτά που μπορεί, είναι καταστροφή» δήλωσε ο Γιάννης Μιχελάκης στον Real fm.

«Εκλογές αυτή την ώρα, την κρίσιμη στιγμή που η χώρα πάει να κάνει το γύρισμα, που σιγά-σιγά με το σταγονόμετρο αρχίζει να δίνει, όχι αυτά που θα έπρεπε, αλλά αυτά που μπορεί, είναι καταστροφή» δήλωσε ο Γιάννης Μιχελάκης στον Real fm, ενώ σημείωσε ότι δεν γνωρίζει για τις εισηγήσεις που δέχεται ο Πρωθυπουργός μα προκηρύξει εκλογές σε περίπτωση που αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Ο βουλευτής της ΝΔ απαντώντας στο ερώτημα αν πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ βάζει προσκόμματα στη διαπραγμάτευση γιατί δεν αντέχει το πολιτικό κόστος, σχολίασε: «Τον πρώτο χρόνο της διακυβέρνησης, από την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, η χώρα πέτυχε αυτά που πέτυχε. Το επόμενο διάστημα μέχρι σήμερα, με τα δύο κόμματα να στηρίζουν την κυβέρνηση- θεωρώ και εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν μεγάλη απώλεια η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ- κρατώ τα θετικά. Και τα θετικά είναι αυτά που σήμερα δίνουν μεγέθη δημοσιονομικά που αν τα συγκρίνουμε με άλλες χώρες, είχαμε τα καλύτερα αποτελέσματα με βάση στοιχεία της Eurostat. Αυτό κρατώ ως θετικό στοιχείο».

 

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr