ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρχονται ανακοινώσεις Τσίπρα για διόδια και δημόσια έργα στο υπουργείο Υποδομών

Δημοσίευση 12 Αυγούστου 2015, 13:32 / Ανανεώθηκε 12 Αυγούστου 2015, 14:31
Έρχονται ανακοινώσεις Τσίπρα για διόδια και δημόσια έργα στο υπουργείο Υποδομών
Facebook Twitter Whatsapp

Συσκέψεις με αντικείμενο αλλαγές στους τομείς των διοδίων και των δημοσίων έργων πραγματοποιούνται αυτή την ώρα στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ μετά το πέρας τους αναμένονται ανακοινώσεις. 

Συσκέψεις με αντικείμενο αλλαγές στους τομείς των διοδίων και των δημοσίων έργων πραγματοποιούνται αυτή την ώρα στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων υπό τον πρωθυπουργό ΑλέξηΤσίπρα, ενώ μετά το πέρας τους αναμένονται ανακοινώσεις. 

Ο πρωθυπουργός έχει συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη, καθώς και με στελέχη του Υπουργείου.

Στην συνάντηση είναι παρών και ο Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ Γιώργος Σταθάκηςενώ συμμετέχουν επίσης η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και ο υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ.

Μετά το πέρας των συσκέψεων αναμένεται να ανακοινωθούν βελτιώσεις στην υφιστάμενη οικονομική πολιτική διοδίων, καθώς αναμένονται αποφάσεις σε σχέση με αλλαγές στις τιμές των διοδίων στα άτομα με ειδικές ανάγκες και στους κατοίκους που μένουν κόντα σε σταθμούς διοδίων, στις παραχωρήσεις της Ιόνιας οδού και του Ε-65, που εκμεταλλεύονται τα διόδια από τις Αφίδνες μέχρι τη Λαμία, ενώ θα γίνουν ανακοινώσεις σχετικά νε το νέο θεσμικό πλαίσιο που θα διέπει τη μελέτη και την κατασκευή των δημοσίων έργων.

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr