ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία: Να μην λησμονούν ότι η κυβέρνηση έχει παραιτηθεί

Δημοσίευση 21 Αυγούστου 2015, 15:07 / Ανανεώθηκε 21 Αυγούστου 2015, 17:52
Νέα Δημοκρατία: Να μην λησμονούν ότι η κυβέρνηση έχει παραιτηθεί
Facebook Twitter Whatsapp

Αυστηρή προειδοποίηση προς όσους «παριστάνουν ότι έχουν λησμονήσει ότι έχουν λησμονήσει πως ο κ. Τσίπρας έχει παραιτηθεί και η παρούσα κυβέρνηση είναι υπηρεσιακή» στέλνει η Νέα Δημοκρατία σμε ανακοίνωσή της.

Αυστηρή προειδοποίηση προς όσους «παριστάνουν ότι έχουν λησμονήσει ότι έχουν λησμονήσει πως ο κ. Τσίπρας έχει παραιτηθεί και η παρούσα κυβέρνηση είναι υπηρεσιακή» στέλνει η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η ΝΔ «δεν θα ανεχθεί οποιαδήποτε κίνηση ή πρωτοβουλία που δεν εντάσσεται στη διαδικασία των διερευνητικών εντολών και καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους να απέχουν από ενέργειες και συμπεριφορές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.»

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μια σειρά “κρούσματα” που παραπέμπουν σε εκτροπή, μας υποχρεώνουν να υπενθυμίσουμε σε όσους παριστάνουν ότι το έχουν λησμονήσει ότι ο κ. Τσίπρας έχει παραιτηθεί και ότι η παρούσα κυβέρνηση είναι υπηρεσιακή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες – και ενώ ο κ. Τσίπρας είχε ήδη υποβάλει την παραίτησή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – η απάντηση στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκδόθηκε μέσω της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και μάλιστα υπό τον υποτιμητικό τίτλο “Σημείωμα για Μεϊμαράκη”.
Επίσης χθες, με τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου, πληροφορηθήκαμε ότι το ΤΑΙΠΕΔ σκοπεύει να προχωρήσει σε “καθολική αλλαγή των διοικήσεων των δέκα περιφερειακών λιμανιών”, εντός του προσεχούς δεκαημέρου.
Προειδοποιούμε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα ανεχθεί οποιαδήποτε κίνηση ή πρωτοβουλία που δεν εντάσσεται στη διαδικασία των διερευνητικών εντολών και καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους να απέχουν από ενέργειες και συμπεριφορές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.
Επιπλέον, το Εθνικό Τυπογραφείο οφείλει να λειτουργεί μόνο στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας και να αναστείλει την έκδοση οιωνδήποτε άσχετων με τη συγκεκριμένη διαδικασία ΦΕΚ.
Ειδικά ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, οφείλει είτε να συμμορφωθεί, είτε να παραιτηθεί». 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr