ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαυρωτάς: Χρειαζόμαστε ευρύτερες συναινέσεις

Δημοσίευση 21 Αυγούστου 2015, 21:01 / Ανανεώθηκε 21 Αυγούστου 2015, 21:44
Μαυρωτάς: Χρειαζόμαστε ευρύτερες συναινέσεις
Facebook Twitter Whatsapp

«Χρειάζονται ευρύτερες συναινέσεις» επεσήμανε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις. 

«Χρειάζονται ευρύτερες συναινέσεις» επεσήμανε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις. 

«Το μεγάλο ερώτημα των εκλογών είναι ποιος μπορεί να εφαρμόσει τη συμφωνία που θα μας κρατήσει στην Ευρώπη και κυρίως ποιος μπορεί να κάνει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις ώστε να πάψει η χώρα να είναι μια χώρα αστερίσκους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυρωτάς και συνέχισε:

Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρωθυπουργό έχει δηλώσει επανειλημμένα στη Βουλή ότι δεν πιστεύει σε αυτό το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, η δε ΝΔ είχε την ευκαιρία να κάνει τις μεταρρυθμίσεις αυτές αλλά δεν τόλμησε. Από την άλλη, το Ποτάμι είναι ένα νέο κόμμα, χωρίς βαρίδια, χωρίς πελατειακές σχέσεις και χωρίς σκελετούς κρυμμένους στην ντουλάπα που πιστεύει στην ευρωπαϊκή προοπτική και στις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις. Τις αλλαγές αυτές όμως δεν μπορεί να τις κάνει ένα κόμμα μόνο του, χρειάζονται ευρύτερες συναινέσεις. 

«Πρέπει επιτέλους στο πολιτικό σύστημα να περάσουμε από την εποχή των συγκρούσεων στην εποχή των συνθέσεων. Το Ποτάμι αυτόν ακριβώς τον ρόλο της λογικής, συνθετικής φωνής καλείται να παίξει με ρεαλιστικές προτάσεις και λύσεις. Απέδειξε άλλωστε ότι μπορεί να παίξει πετυχημένα αυτόν τον ρόλο στην μόλις 7μηνη κοινοβουλευτική του διαδρομή» κατέληξε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr