ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιόδρας: Πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας

Δημοσίευση 24 Αυγούστου 2015, 17:55 / Ανανεώθηκε 24 Αυγούστου 2015, 17:55
Τσιόδρας: Πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας
Facebook Twitter Whatsapp

Μετά τις εκλογές θα πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας.

Μετά τις εκλογές θα πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας.

Μιλώντας στο Βήμα FM, εκτίμησε πως «το ποιες συνεργασίες θα προκύψουν μετά τις εκλογές, θα τις αποφασίσει ο κόσμος. Θα φανεί από το αποτέλεσμα... Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για νέες εκλογές. Όπως και να έχει το πράγμα, σαφέστατα πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας».

«Το ζήτημα είναι ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα. Με βάση την επιλογή για το ποιό θα είναι το πρώτο κόμμα, θα προκύψουν και συνεργασίες, γιατί με το bonus των 50 εδρών δεν γίνεται κυβέρνηση» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του Ποταμιού και συνέχισε: 

Εμείς έχουμε τη διάθεση να υπάρξει συνεργασία, φιλοδοξούμε να έχουμε τον ρόλο-καταλύτη, πιστεύουμε ότι βγαίνοντας από τις εκλογές μπορούμε να δώσουμε κατεύθυνση στην κυβέρνηση μετά.

Ερωτηθείς για την Πρόεδρο της Βουλής και τη στάση της, ο κ. Τσιόδρας απάντησε: 

Όταν έχει κατατεθεί η παραίτηση της κυβέρνησης, κι όταν σε δύο μέρες, μέχρι την Πέμπτη, με βάση όλα τα δεδομένα βέβαια, δεν θα υπάρχει Βουλή, αλλά θα έχουμε διάλυση της Βουλής και προκήρυξη εκλογών, αυτά είναι κινήσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου, που εντάσσονται στη γνωστή προσωπική της στρατηγική "να κάνουμε κάτι, προκειμένου να' μαστε συνεχώς στην επικαιρότητα". Δεν έχουμε πάρει απόφαση, αλλά νομίζω ότι δεν θα πάμε στις συνεδριάσεις που όρισε η Διάσκεψη των Προέδρων.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr