ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Να δοθεί λύση στο πρόβλημα της έλλειψης εκπαιδευτικών στα ειδικά σχολεία

Δημοσίευση 31 Αυγούστου 2015, 11:29 / Ανανεώθηκε 31 Αυγούστου 2015, 11:29
Θεοδωράκης: Να δοθεί λύση στο πρόβλημα της έλλειψης εκπαιδευτικών στα ειδικά σχολεία
Facebook Twitter Whatsapp

Την ανάγκη να δοθεί λύση στο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού και εκπαιδευτικών στα ειδικά σχολεία που φιλοξενούν παιδιά με αναπηρία εξέφρασε  ο Σταύρος Θεοδωράκης από τις κατασκηνώσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, στον Άγιο Ανδρέα, τις οποίες επισκέφθηκε χθες το βράδυ. 

Την ανάγκη να δοθεί λύση στο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού και εκπαιδευτικών στα ειδικά σχολεία που φιλοξενούν παιδιά με αναπηρία εξέφρασε  ο Σταύρος Θεοδωράκης από τις κατασκηνώσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, στον Άγιο Ανδρέα, τις οποίες επισκέφθηκε χθες το βράδυ. 
 
Ο επικεφαλής του Ποταμιού επισήμανε ότι θα πρέπει  η υπηρεσιακή κυβέρνηση να καλύψει τα κενά και να αναπληρώσει την απουσία πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού και εκπαιδευτικών. 

Ο κ. Θεοδωράκης, ο οποίος περιηγήθηκε στους χώρους των κατασκηνώσεων και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με παιδιά, γονείς και συνοδούς-φροντιστές και να ακούσει τις ανάγκες και τα προβλήματά τους, εξήρε το έργο των εθελοντών που ανιδιοτελώς προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα της έναρξης της σχολικής χρονιάς, καταγγέλλοντας ότι «το υπουργείο Παιδείας έχει αμελήσει να κάνει το καθήκον απέναντι σ' αυτά τα παιδιά και τους γονείς τους».

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr