ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύρτσος: Ευχαριστούμε τον Τσίπρα που έκανε την στροφή

Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου 2015, 11:13 / Ανανεώθηκε 3 Σεπτεμβρίου 2015, 13:40
Κύρτσος: Ευχαριστούμε τον Τσίπρα που έκανε την στροφή
Facebook Twitter Whatsapp

Στα ισοδύναμα μέτρα που θα μπορούσε να εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ακραίως και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ στους δημοσιογράφους Τάκη Χατζή και Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Στα ισοδύναμα μέτρα που έχει στο πλάνο της η Νέα Δημοκρατία αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ακραίως και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ στους δημοσιογράφους Τάκη Χατζή και Νίκο Παναγιωτόπουλο, ενώ ευχαρίστησε τον κ. Αλέξη Τσίπρα που έκανε στροφή.

Σχετικά με τα ισοδύναμα μέτρα, «Μόνο ρεαλιστικό ισοδύναμο μέτρο αυτή τη στιγμή είναι η άμεση και δραστική μείωση των δημοσίων δαπανών» δήλωσε και εξήγησε: Όποτε αυξάνουμε τον φόρο στα τσιγάρα, αυξάνεται το παρεμπόριο και τελικά έχουμε μεγάλη απώλεια δημοσίων εσόδων».

Σχετικά με τους αγρότες, ο κ. Κύρτσος σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για τους αγρότες «ωστόσο πρώτα θα βλετιωθεί η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας και έπειτα θα υπάρξει χαλάρωση για τους αγρότες, δηλάδη όχι σε λιγότερο από έναν χρόνο».