ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας είπε το πιο σύντομο ανέκδοτο

Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου 2015, 20:59 / Ανανεώθηκε 7 Σεπτεμβρίου 2015, 22:23
Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας είπε το πιο σύντομο ανέκδοτο
Facebook Twitter Whatsapp

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, με αιχμή τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε λαϊκισμό για το Ποτάμι, εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, με αιχμή τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε λαϊκισμό για το Ποτάμι, εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης

«Ο κ. Τσίπρας είπε εμένα λαϊκιστή. Είναι από τα συντομότερα ανέκδοτα της προεκλογικής περιόδου» είπε χαρακτηριστικά οι επικεφαλής του Ποταμιού, σε ομιλία του στο Μαρούσι ενόψει εκλογών.  Και συνέχισε:

Λέει εμάς λαϊκιστές, ο Τσίπρας που υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες και πήρε μόνο 35%. Εμάς που είμαστε οι μόνοι που εδώ και 17 μήνες λέμε την αλήθεια και ενώ πριν μας έλεγαν κυνικούς, ενώ τώρα μας λέει λαϊκιστές. Είναι ένα ανέκδοτο


Για τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού ότι τον πίεζε η αντιπολίτευση να φέρει συμφωνία, είπε: «Εμείς τον πιέζαμε να φέρει συμφωνία να την υπογράψουμε; Όντως τον πιέζαμε γιατί αυτός προτίμησε να πάει τη χώρα στα βράχια, να κλείσει τράπεζες, να διαλύσει την ελληνική οικονομία και να φέρει πολύ χειρότερη συμφωνία, όταν εμείς τον Απρίλιο του λέγαμε να φέρει συμφωνία και αυτός γελούσε». 

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του Ποταμιού, ο οποίος συνομίλησε με τον κόσμο σε μια ανοιχτή συζήτηση, τόνισε ότι η απερίσκεπτη συμπεριφορά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του προέδρου τους, θυμίζει «ένα πλουσιόπαιδο που δεν μπορεί να αντιληφθεί τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. Είναι τα παιδιά του κομματικού σωλήνα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν μέσα στα πούπουλα και αδιαφορούν για την πραγματική οικονομία» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τη ΝΔ και τον μεταβατικό πρόεδρο της, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε «Φοβάμαι ότι και στη ΝΔ υπάρχει ένας πανικός μπροστά στο ενδεχόμενο να κερδίσει τις εκλογές. Πρόκειται για ένα κόμμα που δεν τόλμησε να εκλέξει αρχηγό και θέλει τώρα να εκλέξει Πρωθυπουργό;».