ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πρώτη αποτίμηση του ντιμπέιτ από τη Νέα Δημοκρατία

Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου 2015, 00:38 / Ανανεώθηκε 15 Σεπτεμβρίου 2015, 00:30
Η πρώτη αποτίμηση του ντιμπέιτ από τη Νέα Δημοκρατία
Facebook Twitter Whatsapp

Σε μια πρώτη αποτίμηση της παρουσίας του κ. Μεϊμαράκη στη αποψινή τηλεμαχία, κύκλοι της Συγγρού έλεγαν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, επιβεβαίωσε την υπεροχή του έναντι του Αλέξη Τσίπρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Σε μια πρώτη αποτίμηση της παρουσίας του κ. Μεϊμαράκη στην αποψινή τηλεμαχία, κύκλοι της Συγγρού έλεγαν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, επιβεβαίωσε την υπεροχή του έναντι του Αλέξη Τσίπρα.

Και αυτό που ήταν το κεντρικό ζητούμενο την πρωθυπουργικότητά του. «Σήμερα η ΕΡΤ  έβγαλε νέο πρωθυπουργό, ο κ. Μεϊμαράκης στάθηκε όχι απλώς στο ύψος των περιστάσεων, αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες, όχι μόνο των φίλων της ΝΔ, αλλά και των αναποφάσιστων που παρακολουθούσαν και θα περίμεναν τη σημερινή αναμέτρηση για να σχηματίσουν άποψη», τόνιζαν οι ίδιοι κύκλοι.
 
Από την άλλη, λένε στη ΝΔ, ο κ. Τσίπρας δεν έδωσε συγκεκριμένες απαντήσεις. Παρ' όλο που κάποιοι προσπάθησαν να δώσουν πόντους στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, (αναφέρονται στο πλάνο που ο κ. Τσίπρας ήταν στο ίδιο ύψος με τον κ. Μεϊμαράκη) όσο και να προσπάθησαν να τον ψηλώσουν δεν μπόρεσε να κερδίσει τις εντυπώσεις.
 
Ο κ. Μεϊμαράκης, επισημαίνουν από τη ΝΔ, ήταν σοβαρός εκεί που έπρεπε, μίλησε τεκμηριωμένα, αλλά και με χιούμορ. «Ένας νέος, σύγχρονος αρχηγός, που είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες της χώρας», έλεγαν χαρακτηριστικά.