ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: «Η τρίτη εντολή είναι ο στόχος μας»

Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου 2015, 12:37 / Ανανεώθηκε 18 Σεπτεμβρίου 2015, 13:22
Γεννηματά: «Η τρίτη εντολή είναι ο στόχος μας»
Facebook Twitter Whatsapp

Την τρίτη εντολή επιδιώκει το ΠΑΣΟΚ, με την πρόεδρό του να εκφράζει τη βεβαιότητα - βάσει και των τελευταίων δημοσκοπήσεων - ότι το κόμμα της σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα αφήσει πίσω του τη Χρυσή Αυγή.

Την τρίτη εντολή επιδιώκει το ΠΑΣΟΚ, με την πρόεδρό του να εκφράζει τη βεβαιότητα ότι το κόμμα της σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα αφήσει πίσω του τη Χρυσή Αυγή.
 
Η Φώφη Γεννηματά στη συνέντευξή της στα «ΝΕΑ» δεν έκρυψε ότι το ΠΑΣΟΚ σκοπεύει να παίξει καταλυτικό ρόλο μετά τις εκλογές, μπαίνοντας ούτως ή άλλως σε λογική συνεργασίας με κυβέρνηση είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε ΝΔ.  Υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει προγραμματική συμφωνία με κεντρικό πυρήνα την αλλαγή του εκλογικού νόμου.
 
Για τον δεύτερο των εκλογών η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι δεν μπορεί να αποδράσει, «δεν είναι καιρός για ριψάσπιδες» λέει χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα άφησε να εννοηθεί ότι η σύμπραξη ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ θα έχει και μέλλον σε μια προσπάθεια ενοποίησης του προοδευτικού χώρου. Όσο για τον Γιώργο Παπανδρέου, η κυρία Γεννηματά ανανεώνει το προσκλητήριο επανόδου του πρώην πρωθυπουργού για την περίοδο μετά τις εκλογές.