ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας: Ο λαός να ενισχύσει το ΚΚΕ που έχει δείξει συνέπεια (Βίντεο)

Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου 2015, 10:44 / Ανανεώθηκε 20 Σεπτεμβρίου 2015, 12:02
Κουτσούμπας: Ο λαός να ενισχύσει το ΚΚΕ που έχει δείξει συνέπεια (Βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Στη Νέα Ιωνία ψήφισε πριν από λίγο ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη Νέα Ιωνία ψήφισε πριν από λίγο ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Όλα αυτά τα χρόνια ο λαός μας τα έχει δοκιμάσει όλα, τα έχει δει σχεδόν όλα. Ήλθε η στιγμή σήμερα να αξιοποιήσει αυτήν την μεγάλη πείρα του, να πάει μαζικά στην κάλπη, να ενισχύσει την μόνη δύναμη που μπορεί και αύριο να βρεθεί μαζί του μπροστά που της έχει εμπιστοσύνη, που έχει δείξει συνέπεια και αυτή είναι το ΚΚΕ» δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Ν. Ιωνία.

«Καλούμε όλους να πάνε στην κάλπη, να μην καθίσουν σπίτι τους σήμερα, είναι κρίσιμες οι εποχές, έρχονται δύσκολες μέρες και με ένα δυνατό ΚΚΕ θα μπορέσουμε να ανοίξουμε ένα καλύτερο δρόμο για εμάς και τα παιδιά μας» πρόσθεσε.

«Ταυτόχρονα θα ήθελα να πώ ότι μόλις πριν από λίγο επικοινώνησα με την Πρωθυπουργό κ. Θάνου και της έθεσα το εξής σοβαρό ζήτημα : ενώ υπήρχε υπόσχεση, εκτός από την απόφαση της διακομματικής, αλλά και απόφαση της κυβέρνησης να είναι αυτές τις μέρες ανοιχτά τα διόδια έτσι ώστε ο λαός μας που πληρώνει τόσα χαράτσια και τόσους φόρους, σήμερα τουλάχιστον να μπορεί να πάει να ψηφίσει» ανέφερε οκ. Κουτσούμπας.

Επισήμανε ότι «αντίθετα ερχόμενος το πρωΐ από την Λιβαδειά που είναι η δεύτερη εκλογική μου περιφέρεια, είδα ότι ουρές των ανθρώπων που έβγαιναν να πάνε να ψηφίσουν πλήρωναν στα διόδια».

«Η κ. Πρωθυπουργός με ευχαρίστησε για την ενημέρωση καταρχήν,η ίδια είχε ενημέρωση ότι σήμερα θα δινόταν εντολή για να είναι ανοιχτά τα διόδια αλλάμέχρι στιγμής δεν ισχύει. Μου είπε ότι θα επιληφθεί του θέματος, ελπίζω να ευοδωθεί αυτή η προσπάθειά μας, δεν μπορεί ο λαός μας ακόμα και σήμερα που πάει να ψηφίσει καινα επιλέξει τα κόμματα που θα τον εκπροσωπήσουν να πληρώνει χαράτσια στους εθνικούς δρόμους, που άλλωστε έπρεπενα είναι λαϊκή περιουσία» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

Όλες οι εξελίξεις για τις εκλογές 2015