ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης: Οι πολίτες θέλουν να διώξουν το ψέμα και τους δήθεν (Βίντεο και φωτό)

Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου 2015, 11:39 / Ανανεώθηκε 20 Σεπτεμβρίου 2015, 12:22
Μεϊμαράκης: Οι πολίτες θέλουν να διώξουν το ψέμα και τους δήθεν (Βίντεο και φωτό)
Facebook Twitter Whatsapp

Στο Μαρούσι ψήφισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Να διώξουν το γκρίζο, τη μιζέρια και το δήθεν‎ και να φέρουν την αλήθεια και το αυθεντικό, κάλεσε τους πολίτες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. 

Ο κ. Μειμαράκης προερχόμενος από οικογένεια που... γυναικοκρατείται (δύο κόρες και η σύζυγος) απευθύνθηκε ειδικά στις γυνα‎ίκες τις οποίες κάλεσε να ψηφίσουν για να φέρουν ένα καλύτερο αύριο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις εργαζόμενες, στις νοικοκυρές, στις αγρότισσες και στις ελεύθερες επαγγελματίες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ψήφισε στο 64ο εκλογικό τμήμα, στο 1ο Γενικό Λύκειο Αμαρουσίου, το σχολείο όπου ψήφισε πρώτη φορά. Την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του κ. Μεϊμαράκη, κάλυψαν δεκάδες διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων το πρακτορείο Reuters, τα γερμανικά ZDF και ARD, η ιταλική RAI, το TVespania, το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το Russia Today , η Σουηδική τηλεόραση κ.α.

Τον κ. Μεϊμαράκη υποδέχθηκαν θερμά εκατοντάδες φίλοι της ΝΔ, αλλα και μελη τη ΟΝΝΕΔ με χειροκροτήματα και ηχηρά συνθήματα, ενώ αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΝΔ, χαιρέτησε και τους ανθρώπους και τους εποπτες που βρίσκονταν στα σταντς των άλλων κομμάτων στο προαύλιο του σχολειου.

«Σήμερα, είναι ημέρα γιορτής. Σήμερα, δεν μιλάνε οι πολιτικοί, μιλάνε οι πολίτες.

Μιλάνε με την ψήφο τους. Και πιστεύω, ότι θέλουν να διώξουν το γκρίζο, το ψέμα, τη μιζέρια, τους δήθεν. Και με την ψήφο τους θα θέλουν να φέρουν την αλήθεια και τους αυθεντικούς. Για να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλύτερο αύριο. Ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Έλληνες.

Γιατί, ανεξαρτήτως του τι θα ψηφίσουν, εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί και πρέπει να έχουμε την εμπιστοσύνη όλων. Ακόμα και αυτών που δεν θα μας ψηφίσουν.

Πιστεύω ότι αυτό θα είναι ένα καλύτερο αύριο για όλη την οικογένεια και κυρίως για εκείνη που είναι ο στυλοβάτης της οικογένειας. Για τη γυναίκα, για τη μητέρα, για τη γιαγιά, για την αγρότισσα, για την εργαζόμενη, για την άνεργη.

Θεωρώ, λοιπόν, ότι απόψε το βράδυ, όλοι οι Έλληνες μαζί θα γιορτάσουμε τη νέα Ελλάδα, που ξημερώνει τη Δευτέρα, με χαμόγελο στα χείλη όλων. Σας ευχαριστώ».

Όλες οι εξελίξεις για τις εκλογές του 2015.