ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ «αδειάζει» την Κατριβάνου για τον Μπόλαρη

της Μαίρης Πολλάλη - Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου 2015, 18:26 / Ανανεώθηκε 24 Σεπτεμβρίου 2015, 18:00
Ο ΣΥΡΙΖΑ «αδειάζει» την Κατριβάνου για τον Μπόλαρη
Facebook Twitter Whatsapp

Εν αγνοία του ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκε η ανακοίνωση από το τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κόμματος, υπεύθυνη του οποίου είναι η Βασιλική Κατριβάνου, όπου εξέφραζαν ενστάσεις για την υπουργοποίηση Μπόλαρη, με αιχμή την υπόθεση των οροθετικών. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εν αγνοία του ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκε η ανακοίνωση από το τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κόμματος, υπεύθυνη του οποίου είναι η Βασιλική Κατριβάνου, όπου εξέφραζαν ενστάσεις για την υπουργοποίηση Μπόλαρη, με αιχμή την υπόθεση των οροθετικών. 

Συγκεκριμένα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν στο Newpost ότι η κυρία Κατριβάνου ενήργησε «χωρίς προηγούμενη συνεννόηση» με την Κουμουνδούρου, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η επίμαχη ανακοίνωση δεν εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου ως είθισται, αλλά διέρρευσε ενώ ήταν σε εξέλιξη το θέμα του Δημήτρη Καμμένου

Έγκυρες πηγές σημείωναν με νόημα, ότι «σαφώς υπάρχει πλήρης αντίθεση» ανάμεσα στην ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες το βράδυ από το τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και στην ανακοίνωση που εξέδωσε επισήμως σήμερα το Γραφείο Τύπου του κόμματος. 

Με τον τρόπο αυτό, η κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να θέσει τέρμα στην εσωκομματική δυσαρέσκεια που εκφράζεται δημοσίως και τραυματίζει την εικόνα της νεοσυσταθείσας κυβέρνησης, ενώ παρέχει πλήρη κάλυψη στον υφυπουργό Υγείας, Μάρκο Μπόλαρη, διαχωρίζοντάς τον και από την υπόθεση Καμμένου. 

Πληροφορίες που είναι σε γνώση του newpost, αναφέρουν θα υπάρξει σχετική συζήτηση με την Βασιλική Κατριβάνου, στα όργανα του κόμματος, ώστε να φύγει κάθε σκιά γύρω από το θέμα.