ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η αύξηση στα εισιτήρια θα μπορούσε να αποφευχθεί

Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου 2015, 14:20 / Ανανεώθηκε 14 Οκτωβρίου 2015, 14:23
Μητσοτάκης: Η αύξηση στα εισιτήρια θα μπορούσε να αποφευχθεί
Facebook Twitter Whatsapp

Την πεποίθηση ότι η αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων θα μπορούσε να αποφευχθεί εξέφρασε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλώνοντας ότι η αύξηση της τιμής των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά 10% μπορούσε να αποφευχθεί.

Την πεποίθηση ότι η αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων θα μπορούσε να αποφευχθεί εξέφρασε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλώνοντας ότι η αύξηση της τιμής των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά 10% μπορούσε να αποφευχθεί.

Ο κ. Μητσοτάκης υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, την 1η Σεπτεμβρίου 2014, απέφυγε 800 οριζόντιες απολύσεις, μείωσε την τιμή του εισιτηρίου που προβλεπόταν από το δεύτερο μνημόνιο και πρόταξε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης.

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα ότι σήμερα πολεμάει αυτήν τη μεταρρύθμιση και καλεί τους πολίτες να πληρώσουν το μάρμαρο της αύξησης της τιμής των εισιτηρίων.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη:

Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ μίας κυβέρνησης που πιστεύει και μπορεί να εφαρμόσει διαρθρωτικές αλλαγές και της κυβέρνησης Τσίπρα, που ούτε πιστεύει, ούτε μπορεί. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βλάπτει σοβαρά τους πολίτες.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr