ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Με το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ ο Παππάς χρίζεται μέγας καναλάρχης

Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου 2015, 18:24 / Ανανεώθηκε 20 Οκτωβρίου 2015, 18:24
Θεοδωράκης: Με το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ ο Παππάς χρίζεται μέγας καναλάρχης
Facebook Twitter Whatsapp

«Η χώρα πρέπει να πάψει να πηγαίνει από διαπλοκή σε διαπλοκή. Το Ποτάμι καταγγέλλει ότι με το νέο νόμο που ετοίμασε ο κ. Παππάς χρίζεται ο ίδιος ως ο μέγας καναλάρχης της χώρας. Αυτός θα αποφασίζει τον αριθμό των αδειών, αυτός θα αποφασίζει τα κριτήρια», επισημαίνει σε δήλωσή του ο Σταύρος Θεοδωράκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Η χώρα πρέπει να πάψει να πηγαίνει από διαπλοκή σε διαπλοκή. Το Ποτάμι καταγγέλλει ότι με το νέο νόμο που ετοίμασε ο κ. Παππάς χρίζεται ο ίδιος ως ο μέγας καναλάρχης της χώρας. Αυτός θα αποφασίζει τον αριθμό των αδειών, αυτός θα αποφασίζει τα κριτήρια», επισημαίνει σε δήλωσή του ο Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναρωτήθηκε:«Πώς θα αποφασίζει; Θα παζαρεύει δηλαδή ο καθένας από τους καναλάρχες με τον υπουργό Επικρατείας, αν θα πάρει ή δε θα πάρει άδεια;»

Ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε την ευθύνη για τις τηλεοπτικές άδειες να την έχει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ενώ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να «μην επιτρέψει να περάσουμε από τη διαπλοκή των 25 χρόνων σε μια καινούρια διαπλοκή όπου ένα πρόσωπο θα αποφασίζει ποιος θα παίρνει τις άδειες στην τηλεόραση». Πρόσκληση απηύθυνε και στα υπόλοιπα κόμματα για «να βάλουν ένα φραγμό σε αυτή την αυθαίρετη ενέργεια».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr