ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάκης Βορίδης: Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα από ήττα σε ήττα

του Σταύρου Μαρίνη - Δημοσίευση 18 Ιουνίου 2017, 16:32 / Ανανεώθηκε 18 Ιουνίου 2017, 16:32
Μάκης Βορίδης: Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα από ήττα σε ήττα
Facebook Twitter Whatsapp

Αυτό που δεν κάνει η σημερινή κυβέρνηση, είναι αυτό που το οποίο εγγυάται ότι θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης», τονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Αυτό που δεν κάνει η σημερινή κυβέρνηση, είναι αυτό που το οποίο εγγυάται ότι θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης», τονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου, σημειώνοντας ότι είναι θέματα των Ελλήνων και όχι των δανειστών η ανάπτυξη της οικονομίας και η μεταρρύθμιση του κράτους σε όλα τα επίπεδα.
 
Με αφορμή τα αποτελέσματα του Eurogroup της Πέμπτης, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «αποτυγχάνει συνεχώς και οδηγεί τη χώρα από ήττα σε ήττα», ενώ προσθέτει πως η ίδια έχει «μια πατριωτική επιλογή να φύγει και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές και να επιτρέψει στους Έλληνες να ελπίζουν ξανά. Αλλιώς εξαντλεί την υπομονή της κοινωνίας».
 
Απορρίπτει τα περί οικουμενικής κυβέρνησης, καθώς υποστηρίζει ότι «θα ήταν "παράλυτη", αναποτελεσματική, έρμαιο των εσωτερικών της αντιφάσεων». Ερωτηθείς αν η διεύρυνση της ΝΔ θα πρέπει να είναι προς τα Δεξιά ή προς το Κέντρο, απαντά ότι αυτή πρέπει να γίνει «προς κάθε κατεύθυνση», ωστόσο απορρίπτει το ενδεχόμενο συμμετοχής του Πάνου Καμμένου, διότι όπως σημειώνει, «εκφράζει τη χειρότερη εκδοχή του λαϊκισμού και του τυχοδιωκτισμού».
 
Σχολιάζοντας πρόσφατες δηλώσεις του Ν. Τόσκα, ο κ. Βορίδης σημειώνει πως «είναι αδιανόητο» να ομολογεί ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας το Πολίτη ότι υπάρχουν άβατα, ενώ προσθέτει ότι «είμαστε η τελευταία χώρα της Ευρώπης που έχει τρομοκρατία της άκρας Αριστεράς».