ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Zαν Κλοντ Γιουνκέρ: Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον Αλ. Τσίπρα

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2017, 16:18 / Ανανεώθηκε 20 Ιουνίου 2017, 16:24
Zαν Κλοντ Γιουνκέρ: Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον Αλ. Τσίπρα
Facebook Twitter Whatsapp

Tην πλήρη εμπιστοσύνη του στον Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ τονίζοντας ότι αναγνωρίζει τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tην πλήρη εμπιστοσύνη του στον Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ τονίζοντας ότι αναγνωρίζει τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης.

Η δήλωση-στήριξη του προέδρου της Κομισιόν έρχεται στον απόηχο των δηλόσεων του προέδρου του Λαϊκού Κόμματος Μ. Βέρμπερ κατά την συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον πρ/όεδρος της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη ,ο οποίος υποστήριξε ότι «χρειαζόμαστε μια αξιόπιστη Κυβέρνηση, που θα κάνει καλή δουλειά για τη χώρα. Αυτό δεν συμβαίνει σήμερα. Για αυτό, θεωρώ ότι ο κ. Τσίπρας ανήκει στο παρελθόν και ο κ. Μητσοτάκης αντιπροσωπεύει το μέλλον».

Από τη μεριά του ο κ. Γιούνκερ  σχολίασε στο euro2day «Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Η Ελλάδα έχει κάνει περισσότερα απ’ όσα αναμέναμε. Αναγνωρίζω τις μεγάλες προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης. Όσο για την προσωπική μου σχέση με τον κο Τσίπρα υπάρχει «άνεση», εκτίμηση και εμπιστοσύνη».