ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Παπαθεοδώρου: Να ερευνηθούν οι καταγγελίες του Ευ. Γιαννουσάκη

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2017, 17:18 / Ανανεώθηκε 20 Ιουνίου 2017, 17:22
Θ. Παπαθεοδώρου: Να ερευνηθούν οι καταγγελίες του Ευ. Γιαννουσάκη
Facebook Twitter Whatsapp

Με δύο ερωτήσεις του προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Ναυτιλίας ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Θεόδωρος Παπαθεωδώρου ζητάει απαντήσεις για την υπόθεση σχετικά με τις καταγγελίες του φυλακισμένου για ναρκωτικά επιχειρηματία Ευθύμιου Γιαννουσάκη σε ΜΜΕ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με δύο ερωτήσεις του προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Ναυτιλίας ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου ζητάει απαντήσεις για την υπόθεση σχετικά με τις καταγγελίες του φυλακισμένου για ναρκωτικά επιχειρηματία Ευθύμιου Γιαννουσάκη σε ΜΜΕ. 

Στην πρώτη ερώτησή του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Θεοδώρου  απευθύνεται στον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σταύρο Κοντονή αναφέροντας: 

"Στοιχεία που ήρθαν πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας παρέχουν ενδείξεις για παράτυπες δικονομικά διαδικασίες και για στοιχεία διαφθοράς σε υπόθεση που αφορά ισοβίτη κρατούμενο και βρίσκεται σε δικαστική εξέλιξη.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί για την διερεύνηση αυτών των διαδικασιών και την απόδοση ευθυνών;"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ 

Στην δεύτερη απευθύνεται για το ίδιο θέμα στον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή υπογραμμίζοντας:

"Από δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου, στα οποία παρουσιάζονται μεταξύ άλλων και έγγραφα επισκέψεων σωφρονιστικού καταστήματος, φέρεται να υπάρχει εμπλοκή στελέχους ή στελεχών του Λιμενικού Σώματος στην υπόθεση που αφορά τον κρατούμενο Γιαννουσάκη Ευθύμιο, για δικαστική υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Σε ποιες ενέργειες προέβη ο κ. Υπουργός για την υπηρεσιακή διερεύνηση της υπόθεσης σχετικά με την εν λόγω εμπλοκή

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ 

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Παπαθεοδώρου ζητάει να χυθεί άπλετο φως στις καταγγελίες του ισοβίτη για να διαπιστωθεί εάν και κατά πόσο ευσταθούν.