ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Η κυβέρνηση επικροτεί τις μεθοδεύσεις του κ. Καμμένου για να κρατήσει τις καρέκλες της

Δημοσίευση 23 Ιουνίου 2017, 12:30 / Ανανεώθηκε 23 Ιουνίου 2017, 12:58
ΝΔ: Η κυβέρνηση επικροτεί τις μεθοδεύσεις του κ. Καμμένου  για να κρατήσει τις καρέκλες της
Facebook Twitter Whatsapp

Με σκληρή ανακοίνωσή της η ΝΔ απαντά στην κυβέρνηση, και ξεκαθαρίζει απόλυτα την στάση της στο θέμα που έχει ανακύψει με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με σκληρή ανακοίνωσή της η ΝΔ απαντά στην κυβέρνηση, και ξεκαθαρίζει απόλυτα την στάση της στο θέμα που έχει ανακύψει με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένου.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγω για απεγνωσμένη προσπάθεια της κυβέρνησης να κρατηθεί στην εξουσία "καλύπτοντας" τον Πάνο Καμμένο και τις ενέργειές του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί απεγνωσμένα να αλλάξει την ουσία του μείζονος πολιτικού προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο.

 Όλοι οι πολίτες αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν ο ίδιος ο Υπουργός Άμυνας της χώρας να παραβιάζει συστηματικά τους στρατιωτικούς κανονισμούς και τους νόμους;
 
Πώς είναι δυνατόν να προκαλεί με τη χυδαιότητα της συμπεριφοράς του και των μηνυμάτων του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;
 
Πώς είναι δυνατόν να παρεμβαίνει εν ψυχρώ σε δικαστικές υποθέσεις συνομιλώντας με ισοβίτες στη φυλακή, κατάδικους για εμπόριο ναρκωτικών; Σε κάθε δε, πολιτισμένη και δημοκρατική χώρα η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητος θεσμός και οφείλει να κάνει τη δουλειά της χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση.
 
Σε όλα αυτά τα ερωτήματα της κοινής γνώμης, ο κ. Καμμένος αποφεύγει να απαντήσει. Σιωπά. 
 
Τη Δευτέρα στη Βουλή είναι υποχρεωμένος να έλθει να απαντήσει σε όλα αυτά, στο πλαίσιο Επίκαιρης Ερώτησης που έχει κατατεθεί. Εκτός αν συνεχίσει να κρύβεται πίσω από την υπεράσπιση που του παρέχει ο κυβερνητικός του συνεταίρος.
 
Γιατί είναι πλέον σαφές σε όλους ότι η παρέα του Μαξίμου, προκειμένου να κρατήσει τις καρέκλες της ανέχεται και επικροτεί τις μεθοδεύσεις του κ. Καμμένου, το ήθος και το ύφος που συνοδεύει τη δημόσια παρουσία του. Έφτασαν μάλιστα στο έσχατο σημείο αθλιότητας να αφήνουν χυδαίους και αδιανόητους υπαινιγμούς για να δικαιολογήσουν τις έκνομες συμπεριφορές τους.
 
Είναι σαφές πλέον ότι δεν πρόκειται για αναγκαία συμμαχία, αλλά για πλήρη πολιτική, ηθική και αισθητική ταύτιση.
 
Τους ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα. Και τους θυμίζουμε τη γνωστή φράση του Μάνου Χατζιδάκι: “Όταν συνηθίσεις το τέρας, αρχίζεις να του μοιάζεις”!». καταλήγει η ΝΔ.