ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν

Δημοσίευση 25 Ιουνίου 2017, 13:52 / Ανανεώθηκε 25 Ιουνίου 2017, 13:50
Κ. Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν
Facebook Twitter Whatsapp

Την σιγουριά του ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές όποτε αυτές γίνουν εξέφρασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την σιγουριά του ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές όποτε αυτές γίνουν εξέφρασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος επισκέφθηκε το πρωί το δημαρχείο της Πύλης Τρικάλων, σε σύντομο χαιρετισμό του κατηγόρησε την κυβέρνηση πως εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και πως εγκλώβισε τη χώρα σε μια παρατεταμένη λιτότητα, ενώ ισχυρίστηκε πως η ΝΔ έχει σχέδιο για να τη βγάλει από την κρίση. «Τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κερδίζονται. Δεν μένουμε στο μεγάλο δημοσκοπικό προβάδισμα. Απλώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις μας. Δεν έχω αμφιβολία ότι η πλειοψηφία του λαού θα αγκαλιάσει την πρότασή μας. Θα κερδίσουμε τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις δυνατότητες του πρωτογενούς τομέα ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι χρειάζεται ένας δυναμικός μετασχηματισμός του για να γίνει πυλώνας ανάπτυξης, προσθέτοντας πως θα πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη μεταχείριση στους ορεινούς δήμους. Για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στους δήμους, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κάθετα αντίθετη και σημείωσε χαρακτηριστικά: «θέλουμε να δώσουμε αρμοδιότητες στους δήμους. Οι προτεινόμενες αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση θα μας βρουν κάθετα αντίθετους. Η απλή αναλογική θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην ακυβερνησία».