ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδ. Γεωργιάδης: Ήρθε η ώρα να κάνουμε λογαριασμό - Η κυβέρνηση κερδίζει χρόνο

Δημοσίευση 25 Ιουνίου 2017, 15:51 / Ανανεώθηκε 25 Ιουνίου 2017, 15:51
Άδ. Γεωργιάδης: Ήρθε η ώρα να κάνουμε λογαριασμό - Η κυβέρνηση κερδίζει χρόνο
Facebook Twitter Whatsapp

«Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε λογαριασμό. Όχι για εμάς, αλλά για τον ελληνικό λαό, ο οποίος πρέπει να μάθει τι κόστισε όλη αυτή η καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση», δηλώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε λογαριασμό. Όχι για εμάς, αλλά για τον ελληνικό λαό, ο οποίος πρέπει να μάθει τι κόστισε όλη αυτή η καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση», δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ενόψει της προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει ότι «ασφαλώς και κερδίζει πολιτικό χρόνο (σ.σ. η κυβέρνηση, με την πρόσφατη συμφωνία), γι' αυτό και ψήφισε τα μέτρα» και πως όμως «ο πολιτικός χρόνος που κερδίζει δεν είναι παρά ελάχιστοι μήνες». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δηλώνει πως προσωπικά πιστεύει ότι το 2018 θα είναι εκλογική χρονιά.

Αναφέρει ότι «την τελευταία διετία, τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια ασφάλεια γιγαντώθηκαν», ενώ σημειώνει ότι «τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής και των Εξαρχείων είχαν αρχίσει να φθίνουν επί κυβερνήσεως Σαμαρά».

Στο ερώτημα εάν η ΝΔ, εφόσον υπάρξει «πολιτική αλλαγή», θα πρέπει να αναζητήσει συμμαχίες είτε είναι αυτοδύναμη είτε όχι, απαντά, μεταξύ άλλων, ότι «οι πολιτικές δυνάμεις με τις οποίες συμμεριζόμαστε τις ίδιες απόψεις για το βασικό προσανατολισμό της χώρας, πρέπει πράγματι να έχουν ανοιχτές τις πόρτες για να μπορούν να βοηθήσουν, εάν και εφόσον το επιθυμούν. Όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να έχει τα χέρια του λυμένα».