ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Η κυβέρνηση κρατά αιχμαλώτους τους συμβασιούχους

Δημοσίευση 27 Ιουνίου 2017, 14:07 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2017, 19:15
ΝΔ: Η κυβέρνηση κρατά αιχμαλώτους τους συμβασιούχους
Facebook Twitter Whatsapp

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με τους συμβασιούχους των δήμων, εξαπέλυσε η ΝΔ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με τους συμβασιούχους των δήμων, εξαπέλυσε η ΝΔ. «Η Κυβέρνηση δεν νοιάζεται για την κοινωνία, αλλά για την εκλογική της πελατεία. Ακόμα και τώρα, παρά την χαοτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ακροβατεί με μια νέα νομοθετική πρωτοβουλία, η οποία έχει προφανή νομικά και συνταγματικά προβλήματα. Προσπαθεί απλά να κερδίσει χρόνο, υπόσχεται νέες ανανεώσεις συμβάσεων και φωτογραφικές μονιμοποιήσεις μόνο και μόνο για να δείξει επικοινωνιακά πως επιδιώκει να λύσει το πρόβλημα», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Επίσης η ΝΔ κατηγορεί της κυβέρνηση ότι «Δεν λέει την αλήθεια στους πολίτες, κρατά αιχμαλώτους τους συμβασιούχους και μετακυλύει την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο μέλλον. Η Νέα Δημοκρατία έχει καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση. Δίκαιη και έντιμη απέναντι στους συμβασιούχους που πρέπει να πληρωθούν τα δεδουλευμένα, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούν να μονιμοποιηθούν».

«Θεσμικά αξιόπιστη γιατί είναι συμβατή με το Σύνταγμα και τους νόμους για τις νέες συμβάσεις που απαιτούνται. Καινοτόμα και οικονομικά βιώσιμη γιατί ανοίγει το δρόμο σε εναλλακτικές και πιο οικονομικές μορφές παροχής υπηρεσιών μέσω της σύμπραξης με ιδιωτικούς φορείς. Τελικό μας μέλημα είναι η παροχή στους πολίτες των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών με το χαμηλότερο κόστος», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.