ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου σε ΝΔ: Θέλετε να αναλάβουν ιδιώτες την αποκομιδή των απορριμάτων

Δημοσίευση 27 Ιουνίου 2017, 16:00 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2017, 16:21
Μαξίμου σε ΝΔ: Θέλετε να αναλάβουν ιδιώτες την αποκομιδή των απορριμάτων
Facebook Twitter Whatsapp

Στην αντεπίθεση πέρασε το Γραφείο του Πρωθυπουργού απαντώντας στις κατηγορίες της ΝΔ αναφορικά με τους συμβασιούχους των Δήμων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην αντεπίθεση πέρασε το Γραφείο του Πρωθυπουργού απαντώντας στις κατηγορίες της ΝΔ αναφορικά με τους συμβασιούχους των Δήμων καθώς και ότι προσπαθεί απλά να κερδίσει χρόνο, υπόσχεται νέες ανανεώσεις συμβάσεων και φωτογραφικές μονιμοποιήσεις μόνο και μόνο για να δείξει επικοινωνιακά πως επιδιώκει να λύσει το πρόβλημα.

«Η ΝΔ επιχαίρει με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα σκουπίδια, καθώς θεωρεί ότι έτσι θα υλοποιηθεί το σχέδιό της. Να αναλάβουν την αποκομιδή των απορριμμάτων ιδιώτες».

«Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει ότι μαζί με τους εργαζόμενους, θα διαφυλάξει τις θέσεις εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προκειμένου η αποκομιδή να γίνεται με ίδια μέσα των δήμων και όχι από ιδιώτες εργολάβους» αναφέρει το γραφείο του πρωθυπουργού.

 Νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στη κυβέρνησης κατηγορώντας την ότι δεν νοιάζεται για την κοινωνία, αλλά για την εκλογική της πελατεία.

«Ακόμα και τώρα, παρά την χαοτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ακροβατεί με μια νέα νομοθετική πρωτοβουλία, η οποία έχει προφανή νομικά και συνταγματικά προβλήματα. Προσπαθεί απλά να κερδίσει χρόνο, υπόσχεται νέες ανανεώσεις συμβάσεων και φωτογραφικές μονιμοποιήσεις μόνο και μόνο για να δείξει επικοινωνιακά πως επιδιώκει να λύσει το πρόβλημα», τονίζεται στην ανακοίνωση.