ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Ραγκούσης στο «Ακραίως»: Απίστευτη αθλιότητα αυτό που συμβαίνει με τα σκουπίδια

Δημοσίευση 28 Ιουνίου 2017, 11:22 / Ανανεώθηκε 28 Ιουνίου 2017, 11:22
Γ. Ραγκούσης στο «Ακραίως»: Απίστευτη αθλιότητα αυτό που συμβαίνει με τα σκουπίδια
Facebook Twitter Whatsapp

Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στην κυβέρνηση σε σχέση με την κατάσταση με τα σκουπίδια εμφανίστηκε σήμερα στο ''Ακραίως'' στον ΣΚΑΪ στους Τάκη Χατζή και Γιώργο Παπαχρήστο ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και στέλεχος της ''Ώρας Αποφάσεων'' Γιάννης Ραγκούσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στην κυβέρνηση σε σχέση με την κατάσταση με τα σκουπίδια εμφανίστηκε σήμερα στο ''Ακραίως'' στον ΣΚΑΪ στους Τάκη Χατζή και Γιώργο Παπαχρήστο ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και στέλεχος της ''Ώρας Αποφάσεων'' Γιάννης Ραγκούσης.

Σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση ''αυτό που συμβαίνει τώρα είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα των ψηφοθηρικών αποφάσεων του κ. Σκουρλέτη. Δεν θα ειχε συμβεί τίποτα αν δεν το είχε προκαλέσει με τους συνδικαλιστές ο κ. Σκουρλέτης. Η χώρα έχει μπλέξει με πολιτικούς που αδιαφορούν για το δημόσιο συμφέρον. Για να λένε οι συμβασιούχοι ότι ήταν ένα παλικάρι υπουργός αυτός που πέρασε και ήθελε να μας λύσει τα προβλήματα''. 

Συμπλήρωσε, δε, χαρακτηριστικά ότι ''είναι μια απίστευτη αθλιότητα αυτό που συμβαίνει. Είναι αντισυνταγματική και άδικη αυτή η πρόταση του πρωθυπουργού στους συμβασιούχους. Πλήττει βάναυσα τα συμφέροντα των ανέργων, αυτών που θέλουν να δουλέψουν, ενώ πλήττει και τα συμφέροντα των Δήμων. Είναι απίστευτο αυτό που κάνουν''.

Στην ίδια συνέντευξη ο πρώην υπουργός ρωτήθηκε και για πιθανή συμμετοχή του στο συνέδριο της ΔΗΣΥ την ερχόμενη Παρασκευή:  ''Εχω αλλού το μυαλό μου. Ωστόσο, σημασία έχει τι αποφάσεις θα ληφθούν από αυτό το συνέδριο''.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ''Εχουμε πάρει μια πρωτοβουλία. Η δική μας πρωτοβουλία έχει τον τίτλο ''Ωρα αποφάσεων'' για τη δημιουργία ενός νέου προοδευτικού κινήματος. Γιαυτό και τις προτάσεις αυτές τις είχαμε απευθύνει και στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Η βασική μας επιδίωξη είναι ένας μεγάλος ενιαίος κεντρώος φορέας. Εξαρτάται από τις αποφάσεις του Συνεδρίου το αν θα συμμετάσχουμε''.