ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επέμβασης του στρατού για την αποκομιδή των σκουπιδιών

του Αντώνη Αντζολέτου - Δημοσίευση 28 Ιουνίου 2017, 15:12 / Ανανεώθηκε 28 Ιουνίου 2017, 15:57
Ανοιχτό το ενδεχόμενο επέμβασης του στρατού για την αποκομιδή των σκουπιδιών
Facebook Twitter Whatsapp

Αν και από την κυβέρνηση εκτιμούν πως μετά την αυριανή κινητοποίηση θα ολοκληρωθεί ο απεργιακός κύκλος στο τομέα της καθαριότητας των δήμων, φαίνεται πως ήδη στο Μαξίμου έχουν επεξεργαστεί το plan B, έτσι ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν και από την κυβέρνηση εκτιμούν πως μετά την αυριανή κινητοποίηση θα ολοκληρωθεί ο απεργιακός κύκλος στο τομέα της καθαριότητας των δήμων, φαίνεται πως ήδη στο Μαξίμου έχουν επεξεργαστεί το plan B, έτσι ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικων συντακτών όταν ερωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση ο στρατός να επέμβει για την αποκομιδή των σκουπιδιών, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, απάντησε πως ''δεν έχω να κάνω κάποια ανακοίνωση, θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους διαθέσιμους κρατικούς μηχανισμούς, που μπορούν να βοθήσουν, ώστε να μην κινδυνεύσει η δημόσια υγεία''. 

Αποκλείοντας την επιστράτευση, η οποία έχει καταργηθεί, ο κ. Τζανακόπουλος συμπλήρωσε πως η πολιτεία θα σταθμίσει την κατάσταση μετά την απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης.