ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δ. Τζανακόπουλος στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

του Αντώνη Αντζολέτου - Δημοσίευση 29 Ιουνίου 2017, 14:11 / Ανανεώθηκε 29 Ιουνίου 2017, 14:11
Ο Δ. Τζανακόπουλος στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
Facebook Twitter Whatsapp

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος θα εκπροσωπήσει, σύμφωνα με πληροφορίες από τον μέχρι τώρα σχεδιασμό, την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος θα εκπροσωπήσει, σύμφωνα με πληροφορίες από τον μέχρι τώρα σχεδιασμό, την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την Παρασκευή 30 Ιουνίου έως την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Οι παρουσίες που έχουν ανακοινωθεί από τα υπόλοιπα κόμματα είναι ενδεικτικές του ενδιαφέροντος που υπάρχει για το Συνέδριο, το οποίο αναμένεται να ασχοληθεί με πολιτικά και ιδεολογικά θέματα.

Στο Συνέδριο εκτός από τη Φώφη Γεννηματά και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο θα παραστεί  ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Κώστας Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσει το Σάββατο.

Μετά και το πρόσφατο «άνοιγμα» του πρωθυπουργού προς το ΠΑΣΟΚ, μέσω της συνέντευξής του στη «Νέα Σελίδα», και τον άτυπο διάλογο που ξεκίνησε με την Χαριλάου Τρικούπη, η οποία έδειξε να είναι αρνητική σε μελλοντική συνεργασία, είναι σαφές πως οι διεργασίες που γίνονται στο χώρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δεν είναι αδιάφορες από τον ΣΥΡΙΖΑ και το Μέγαρο Μαξίμου. Αν και η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών θεωρούν πως πρέπει «να τρέξει ακόμα πολύ νερό στο αυλάκι» για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε συμπόρευση των δυο χώρων.