ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα στο Twitter Α. Γεωργιάδη – Κ. Βαξεβάνη για την εξεταστική στην Υγεία

Δημοσίευση 29 Ιουνίου 2017, 21:57 / Ανανεώθηκε 29 Ιουνίου 2017, 21:32
Κόντρα στο Twitter Α. Γεωργιάδη – Κ. Βαξεβάνη για την εξεταστική στην Υγεία
Facebook Twitter Whatsapp

Κόντρα ξέσπασε στο Twitter μεταξύ του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη​ και του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν σήμερα στη συνεδρίαση της εξεταστικής Επιτροπής.

Κόντρα ξέσπασε στο Twitter μεταξύ του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν σήμερα στη συνεδρίαση της εξεταστικής Επιτροπής.

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλια σχετικά με τις δαπάνες του νοσοκομείου προς ΜΜΕ λέγοντας πως «υπάρχουν πολλές αναφορές σε μέσα επικοινωνίας, κυρίως σε έντυπο Τύπο, πωλήσεις βιβλίων, νομικών, αλλά και άλλων. Μεταξύ αυτών, για το έτος 2013, για παράδειγμα, υπάρχει πώληση εκ μέρους του κ. Γεωργιάδη Λεωνίδα του Αθανασίου, όπως υπάρχει και για το 2014. Βιβλία και από βιβλιοθήκες και από τον Τύπο. Η λίστα αυτή (των προμηθειών που μας έχει αποστελεί) έτσι όπως είναι, δεν έχει ούτε είδος πωληθέντος υλικού, ούτε ποσότητα, ούτε τιμή. Θα θέλαμε, λοιπόν, ως Επιτροπή, τα στοιχεία αυτά να γίνουν πιο πλήρη…».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ορμώμενος από το εν λόγω σχόλιο αλλά και δημοσίευμα της ιστοσελίδας koutipandoras.gr, σχολίασε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι η «ύποπτη» αυτή προμήθεια αφορούσε αγορά ημερολόγιο με θέμα την Υγεία το 2008.

Και όχι οποιαδήποτε πώληση βιβλίων από την οικογενειακή τους εταιρεία την περίοδο του 2014 που ήταν εκείνος υπουργός Υγείας.

Τότε απάντησε ο δημοσιογράφος, ο οποίος ανέφερε «είναι σίγουρα το 2008 τα ημερολόγια;», με τον κ. Γεωργιάδη να ανταπαντά: «μόλις μου δώσουν το τιμολόγιο θα το αναρτήσω μην σκας. Θα έπρεπε να ξέρεις πια ότι εγώ δεν κρύβομαι».